In de Stapelstraat 94 in het hartje van Sint-Truiden vind je Instituut Sensi, een schoonheidssalon waar je tot rust kan komen en genieten van een op maat gemaakte behandeling. Met haar jaren lange ervaring staat uitbaatster Agna Smeets met een vakkundige uitleg voor iedereen klaar.

Agna heeft al een hele loopbaan achter de rug. Als jonge dame trad ze in de voetsporen van haar moeder en werkte als naaister in een naaiatelier. Na 13 jaar gooide ze haar leven over een andere boeg en begon met een opleiding schoonheidsspecialiste. Wanneer Agna met glans afstudeerde, startte ze meteen haar eigen instituut. Dit combineerde ze 

maar liefst 5 jaar met een andere job. Ook gaf ze 5 jaar lang opleidingen aan schoonheidsspecialistes en laatstejaarsstudenten.
Omdat haar instituut zo een succes was, kon ze dit niet langer meer combineren, dus besloot Agna haar volledig in te zetten voor haar instituut en de vele klanten.

Zo begon ze aan de uitbreiding van het instituut en vond de geschikte locatie in Landen. Hier baatte ze 3 jaar lang een succesvol wellness instituut uit.

Maar omdat Agna haar roots altijd in stad sint-truiden heeft gelegen. Werd het tijd om terug te keren naar haar natuurlijke ”habitat”.

Met veel trots kan Agna vandaag vertellen dat “Instituut Sensi” een fantastische stap was in haar leven. Agna en haar team staan klaar voor zowel klassieke verzorgingen, alsook specialisaties en verwenarrangementen.

Toch blijft hun grootste troef, de gespecialiseerde huidcomputer. Hiermee maken ze een perfecte huidanalyse waarna ze een behandeling op maat kunnen geven.

Kortom “Instituut Sensi” is de perfecte plaats om tot rust te komen in de handen van professionele schoonheidsspecialistes, die je met een glimlach een op maat gemaakte behandeling geven!

 

 

 

 

 

Instituut Sensi
Stapelstraat 94,
3800 Sint-Truiden
http://instituut-sensi.be
https://www.facebook.com/SchoonheidsinstituutSensi/