Handelaar in de kijker: “Instituut Sensi”!

Algemeen

In de Stapelstraat 94 in het hartje van Sint-Truiden vind je Instituut Sensi, een schoonheidssalon waar je tot rust kan komen en genieten van een op maat gemaakte behandeling. Met haar jaren lange ervaring staat uitbaatster Agna Smeets met een vakkundige uitleg voor iedereen klaar.

Agna heeft al een hele loopbaan achter de rug. Als jonge dame trad ze in de voetsporen van haar moeder en werkte als naaister in een naaiatelier. Na 13 jaar gooide ze haar leven over een andere boeg en begon met een opleiding schoonheidsspecialiste. Wanneer Agna met glans afstudeerde, startte ze meteen haar eigen instituut. Dit combineerde ze 

maar liefst 5 jaar met een andere job. Ook gaf ze 5 jaar lang opleidingen aan schoonheidsspecialistes en laatstejaarsstudenten.
Omdat haar instituut zo een succes was, kon ze dit niet langer meer combineren, dus besloot Agna haar volledig in te zetten voor haar instituut en de vele klanten.

Zo begon ze aan de uitbreiding van het instituut en vond de geschikte locatie in Landen. Hier baatte ze 3 jaar lang een succesvol wellness instituut uit.

Maar omdat Agna haar roots altijd in stad sint-truiden heeft gelegen. Werd het tijd om terug te keren naar haar natuurlijke ”habitat”.

Met veel trots kan Agna vandaag vertellen dat “Instituut Sensi” een fantastische stap was in haar leven. Agna en haar team staan klaar voor zowel klassieke verzorgingen, alsook specialisaties en verwenarrangementen.

Toch blijft hun grootste troef, de gespecialiseerde huidcomputer. Hiermee maken ze een perfecte huidanalyse waarna ze een behandeling op maat kunnen geven.

Kortom “Instituut Sensi” is de perfecte plaats om tot rust te komen in de handen van professionele schoonheidsspecialistes, die je met een glimlach een op maat gemaakte behandeling geven!

 

 

 

 

 

Instituut Sensi
Stapelstraat 94,
3800 Sint-Truiden
http://instituut-sensi.be
https://www.facebook.com/SchoonheidsinstituutSensi/

Geen reacties

Deel jouw reactie met de bezoekers van Truiensnieuws.be

Algemeen
BelOrta lanceert gloednieuwe Fred® peer op Belgische markt

Er beweegt wat op de perenmarkt. Nadat de appelmarkt quasi totaal vernieuwd werd door de clubrassen, is nu de perenmarkt aan de beurt. Vanaf deze week biedt BelOrta de gloednieuwe Fred® peer aan. Deze top-peer, de vrucht van meer dan 18(!) jaar testen en perfectioneren, onderscheidt zich door haar unieke …

Algemeen
Limburgse HospiLim bouwt aan een digitale snelweg

HospiLim schakelt een versnelling hoger dankzij HospiSmart: de naam van de digitale snelweg tussen alle Limburgse ziekenhuizen en vier Limburgse psychiatrische centra. Hospilim geeft daarmee een innovatieve invulling aan haar motto ‘Samen staan we sterker’ dat het sinds oprichting 10 jaar geleden hoog in het vaandel draagt. Het voorbij decennium …

Algemeen
Waterlek op de Langstraat in Wellen is nog steeds niet opgelost

In Wellen zitten meerdere straten zonder water of met zeer weinig druk. Het waterlek op de Langstraat waar de watergroep al van deze ochtend mee bezig is is spijtig genoeg nog steeds niet hersteld. Ondertussen is er een externe aannemer bijgehaald en is de weg volledig afgesloten. Er is een …