Bewegen doet je hartslag versnellen en geeft je een goed gevoel.Kom daarom samen met je geliefde, gezin of bubbel genieten van de hartjeswandeling in Vechmaal tijdens de krokusvakantie (zaterdag 13 tot zondag 21 februari).

De wandeling van zo’n 3 km start en eindigt aan Herberg de Horne. Van hieruit volg je de hartjes-bewegwijzering. Parkeren is mogelijk aan Herberg de Horne of het voetbalveld van Vechmaal (O.L.Vrouwstraat, 3870 Heers). Met deze gemeentelijke actie doen wij mee met ROND-JE Limburg, een bewegingsinitiatief van een ‘Hart voor Limburg’ dat zich al 15 jaar inzet voor kwetsbare kinderen en jongeren in onze provincie.

Hoe kan je ‘Een Hart voor Limburg’ financieel steunen? De ingezamelde middelen worden integraal gebruikt voor de financiering van projecten die aan vele noden tegemoetkomen.
Ga naar de website van een ‘Hart voor Limburg’: https://acties.eenhartvoorlimburg.be/project/29627
Klik op de knop ‘steunen’.
Daarna kom je op een betrouwbare betaalpagina. Hier kan je een bedrag naar keuze schenken aan een Hart voor Limburg.
Vul je persoonlijk informatie en adres in.
Accepteer de gebruiksvoorwaarden en privacybeleid en klik op verder.
Kies een betalingswijze en betaal jouw donatie.
Donatie is niet verplicht! Doe je liever de wandeling zonder Een hart voor Limburg financieel te steunen? Of wil je liever je groot hart laten zien zonder te moeten wandelen? De keuze ligt bij jou. Uitdaging voor jong en oud!

Tijdens de wand210213-wandelrouteeling zal je 10 prentjes van sprookjesfiguren tegenkomen. Als je erin slaagt om 5 figuurtjes te onthouden, krijg je als beloning een zakje snoephartjes. Maar ook de volwassenen die nog graag snoepen, kunnen een zakje snoep bemachtigen. Wat moet je hiervoor doen?

Stuur de naam van 5 figuurtjes (kinderen) en/of een foto van de afgelegde hartjeswandeling met de Strava-app (volwassenen) door via een Messenger-bericht van het gemeentebestuur Heers* of via mail naar sport@heers.be. Vermeld in het bericht zowel je naam en adres. De week na de krokusvakantie komen wij de beloning aan huis leveren. Zondag 21 februari is de laatste dag om je foto of figuurtjes door te sturen en om in aanmerking te komen voor je beloning.  Geniet van het bewegen en de bijzondere plekjes in Vechmaal!