Weer puntenverlies van KVV Zepperen-Brustem maat Velm VV blijft winnen en Sporting Aalst blijft verliezen

. Het werd vorige zondag in Zepperen 3-3 tegen de leiders uit Schoonbeek-Beverst, een match die niet mocht verloren worden: driemaal op voorsprong komen, ondertussen vergeten het af te maken, en driemaal het deksel weer op de neus krijgen. Tegen en in Eksel volgend weekend moet er uit een ander vaatje getapt worden, want de kloof met de kop van het klassement bedraagt nu al 4 punten.

In derde provinciale noteren we een lach en een traan. De lach komt uit Velm waar VV Herk Sport wandelen stuurde met 3-1 en aan de leiding blijft. Maar daar moeten ze nog steeds Vechmaal in het zog verdragen. Volgende zondag moeten de Velmenaren naar Habo, een niet zo moeilijke opdracht. En de traan komt uit Aalst waar de vierde match tegen Linkhout een vierde nederlaag opleverde. Aalst hangt puntenloos op de allerlaatste plaats. Er zijn nog twee “echte” ploegen zonder punten: Aalst en Heis. De andere 0-punters zijn de B-ploegen. Nog is er niks verloren voor Aalst want Borgloon, Vliermaal en Kortessem liggen voor het grijpen. Aalst moet zondag naar Herk.

Bij de vrouwen in eerste provinciale blijft STVV goed presteren: ze gingen in Diepenbeek winnen met 0-2. De derde plaats komt misschien in het gedrang want zondag zijn de dames vrij. In tweede provinciale doen onze dames het goed. STVV B stuurde Belisia Bilzen met 9-1 naar huis.  Bilzen was tot dan co-leider en blijft tweede. STVV B staat autoritair aan de leiding. Volgend weekend moeten ze naar Piringen, een fluitje van een cent als je het ons f-vraagt. Want die verloren vorig weekend met 2-0 in en tegen de vrouwen van KVV Zepperen-Brustem. De Zep-Bru dames moeten volgend weekend naar Elen, niet bij de deur, maar met een grote kans om opnieuw winst te halen.