Hij is er, een turf van 150 pagina’s

Algemeen

Tijdens het weekend vroegen we ons af voor welk programma we vanaf vandaag konden reserveren in CC De Bogaard. Vandaag stak het in de brievenbus, 150 bladzijden dik.

“Het theater is niet gemaakt voor ‘ter plaatse rust’.Achter de schermen werd dan ook hard gewerkt. Plannen wijzigden en nieuwe plannen werden gesmeed en voor u ligt het resultaat”, schrijft het Team de Bogaard in zijn voorwoord.

En ze geven meteen ook de praktische richtlijnen mee om flexibel te kunnen inspelen op de veiligheidsrichtlijnen rond Covid-19. “Laat ons voorzichtig weer aan het feesten, zingen en bruisen slaan … we zijn er klaar voor”, besluiten de CC-medewerkers.

Hoe corona proof je tickets reserveren? Online!
Onder de huidige maatregelen roepen we iedereen op zoveel mogelijk online te bestellen. Ontdek het nieuwe seizoen 20/21 op www.debogaard.be.

➔Omwille van de nieuwe afstandsregel kan je dit seizoen je plaatsen niet zelf kiezen. Het ticketsysteem organiseert de plaatsen afhankelijk van de aantallen en de grootte van de bubbels.
➔De tickets worden gereserveerd, je dient pas een maand voor de voorstelling te betalen.
➔Heb je een UITpas en recht op kortingstarief? Dan kom je best naar de UITbalie.

Geen reacties

Deel jouw reactie met de bezoekers van Truiensnieuws.be

Algemeen
“Ik voel me ten zeerste onveilig, dus vanaf nu blijf ik thuis”

We werden vandaag op een zonnig terrasje in Velm aangesproken door een brave mijnheer. We gaan zijn naam niet op het internet zetten, maar het was een goede vriend van de betreurde Sint-Truidense kunstenaar sNARf, Frans Van Rompaeye. “Gij zijt toch van de gazet hé, awel, ik durf niet meer …

Algemeen
STVV verliest in matcheinde en ref Smet helpt mee

De eerste match met publiek werd voor de neutrale toeschouwer misschien wen een leuk kijkstuk, maar was dat zeker niet voor de aanwezigen in het stadion. Het leek vandaag wel alsof STVV met de voorsprong aan de wedstrijd begon. Na amper 40 seconden spelen, lag de bal al voorbij Butez …

Algemeen
Wraakporno – Niet-consensuele verspreiding van seksueel getinte beelden en opnames

Tegenwoordig zijn er veel BV’s in het nieuws gekomen als slachtoffer van verspreiders van seksueel getinte beelden en opnames. Dit gebeurt ook vaak op scholen waar kinderen naaktfoto’s van klasgenootjes verspreiden al dan niet met toestemming. Wanneer er naakt- of seksueel getinte beelden worden verspreid zonder toestemming van de persoon …

%d bloggers liken dit: