“We zijn terecht trots op ons ESF-project Tea For Two, dat positief wordt onthaald door minister Beke en minister Crevits.”  In WZC home Elisabeth zijn ze terecht zo fier als een gieter.

Samen met Denise, 95jarige bewoner in onze ‘Home’, werden zij twee weken geleden in Brussel ontvangen door beide ministers om hun aanbevelingen naar de praktijk te beklemtonen!

“Tea for Two  is het slot van een inspirerend project over de verbinding tussen de sociale economie en woonzorgcentra. Deze samenwerking brengt tewerkstellingskansen voor personen met een grote afstand tot de arbeidsmarkt en zorgt er tegelijk voor dat de werkdruk in die woonzorgcentra afneemt, doordat ondersteunende taken overgenomen worden.

De positieve reacties van de deelnemers uit maatwerkbedrijven aan dit project stellen me zeer tevreden. Want hoe meer mensen ook anderen warm kunnen maken voor een job in de zorg, hoe beter! Bedankt aan iedereen die dit project mogelijk heeft gemaakt, met in het bijzonder alle mensen van De Biehal”, zegde minister Wouter Beke nog.