De kogel is door de kerk! De Truiense Nostalgie gaat door, maar dan in een lichtere versie. Daar waar Shop & The City Sint-Truiden volledig wilde uitpakken met het Warmste Plein, gaan ze hen nu volop focussen op de essentie van nostalgie! En dat is en blijft; het creëren van gezelligheid, kerstsfeer en voldoende beleving zodat jullie de weg naar de Truiense winkels en horecazaken blijven vinden. Want ‘koop lokaal’ wordt ook dit eindejaar de te volgen leuze! Daar hoort ook een zotte prijzenpot bij om lokale shoppers te belonen! Lees hieronder meer…

Verelst Development Schaatsbaan
De A. Verelst Development schaatsbaan blijft gelokaliseerd op de Groenmarkt, en dit van 10 december t.e.m. 9 januari. Schaatsen zal kunnen doorgaan, weliswaar met mondmasker. Geflankeerd van lichtgevende wipplanken, die ooit ook nog in New York stonden, zal er dus voldoende beleving zijn voor zowel jong als oud. Gezellige kerstverlichting en warme straatanimatie zullen in de winkelstraten maximale kerstsfeer met zich meebrengen!

“We hebben ons kerstconcept wat moeten beperken, maar dit zal de kerstsfeer in Sint-Truiden zeker niet wegnemen. Integendeel! Met een stad als Sint-Truiden kan je heel wat. We hebben een mooie, historische stad die zichzelf als winkelstad volop profileert.  Samen met de Truiense handelaars gaan we dit jaar voor de essentie van nostalgie! Ook de kerstelfenzoektocht en de solidariteitsactie “Het Warmste Geschenk” kunnen geheel coronaproof doorgaan”, aldus Burgemeester Veerle Heeren en Schepen van Handel, Johan Mas.

Zotte prijzenpot
Kom tussen 10 en 31 december shoppen in Sint-Truiden en scan zoveel mogelijk met je Shop & The City kaart! Want naast de dagelijks te winnen Shop & The City cadeaucheques, wordt er deze gehele periode voor meer dan 20.000EUR extra aan kortingen direct toegekend op de Shop & The City kaarten van loyale scanners. Verzilver deze bij de handelaars en horecaondernemers! Als dat nog niet alles was,  komen er daarbovenop nog vele te winnen cadeaubonnen van lokale handelaars bij! Wie weet win jij binnenkort dus extra shopbudget en/of een leuk etentje!