Huisvuilzakken met restafval mogen gedeponeerd worden in het containerpark

Inwoners van Sint-Truiden kunnen tussen 16 juni en 12 september gratis hun restafval aanbieden op het containerpark van de stad. Zo hoeft niemand onaangenaam lang zijn of haar volle huisvuilzakken thuis te bewaren.

Tijdens deze warme zomerdagen mag je uw restafval deponeren in het containerpark. Hierdoor word je gespaard van de ongemakken die zich hierbij kunnen voordoen. Dit is een initiatief van het stadsbestuur van Sint-Truiden.

Wie afval wenst aan te bieden aan het containerpark moet dit voorzien in de daartoe behorende bordeaux/grijze huisvuilzak van Limburg.net. Het vuilnis wordt op zijn beurt door de afvalintercommunale voor verwerking opgehaald.

Daarnaast blijven de veertiendaagse omhaalrondes natuurlijk ook zoals gepland plaatsvinden. Wie dus geen problemen heeft om zijn of haar volle huisvuilzak thuis te stockeren, kan het afval gewoon op de voorziene dagen buiten deponeren.

De openingsuren en andere praktische info van het containerpark van Sint-Truiden zijn terug te vinden op www.sint-truiden.be/containerpark.

Geen reacties

Deel jouw reactie met de bezoekers van Truiensnieuws.be

Algemeen
Mondmaskerplicht op Gingelomse kerkhoven

Naar aanleiding van Allerheiligen zal er op 1 november op alle Gingelomse begraafplaatsen een grafzegening plaatsvinden na de misviering. Dit zal met zich meebrengen dat op deze momenten mogelijk een grote hoeveelheid bezoekers aanwezig zal zijn op het kerkhof. Om verdere verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, werd daarom …

Algemeen
Kom a.u.b. alleen winkelen!

Delhaize, Carrefour, Albert Heijn en Colruyt Group vragen hun klanten om in de mate van het mogelijke alleen te komen winkelen. “Het gaat niet om een verplichting, maar om een warme oproep”, klinkt het bij de supermarkten. Het was Colruyt Group die als eerste de oproep lanceerde om opnieuw zo veel …

Algemeen
De Sint heeft een eigen adres!

Om Sinterklaas en zijn Pieten niet onder een grote berg brieven te laten verdwijnen, verzamelt en verwerkt BPOST alle brieven in een heus Sintsecretariaat. Alle kinderen kunnen tot 27 november 2020 een brief naar de Sint schrijven. Elk kind dat een brief schrijft of een tekening naar de Sint stuurt, …