Iedereen zal zich moeten bewegen in eenrichtingsverkeer, aangegeven met pijlen. De social distancing zal strikt moeten worden toegepast met anderhalve meter afstand tussen elkaar en de handen zullen regelmatig moeten ontsmet worden.

Waarschijnlijk zullen zich op meerdere plaatsen rijen vormen voor de ingang of zitten de mensen te dicht bij mekaar. En dan sta jij ertussen, en erger jij je blauw. Dan is er de CORONA SAFETY POLICE (CSP) is er om dit alles in goede banen te leiden, zo moeten de cafébaas of het winkelcentrum zelf niet optreden als bezoekers de regels niet helemaal correct opvolgen. Zij doen dit op een ludieke en klantvriendelijke manier. Zij leiden uw bezoekers op een leuke en aangename manier door uw winkel, evenement of stad, mét respect voor social distancing … en met de nodige humor! Vorig weekend zaten de nep-flikken in Ordingen, waar het bij tijd en wijlen erg druk was, want in de Commandeur komen niet alleen de hotelgasten zich vermaken, maar ook is gans Sint-Truiden nu al overtuigd van het leuke concept in het kasteel van Ordingen.

Gewapend met een alcoholgel-gun en een afstandsmeter in de hand zorgen ze voor de perfecte sensibilisering. Zo herinneren ze iedereen op een subtiele, leuke en positieve manier aan de regels.

Een weekend geleden waren ze ook te gast in de Hasseltse Demerstraat, maar toen waren de coronacijfers nog niet zo dramatisch dat de mensen links en rechts nog konden/wilden onderscheiden.