210701-vk1Elke ploeg maakt het mee: men verandert van sponsor, en komt een nieuwe mode, de rugnummers zijn door het wassen wat versleten, alle rdenen zijn goed om van outfit te veranderen.
210701-vk3Je jan ze dan ik de kledingcontainer smijten, er stofvodden van maken, maar wie heeft er zoveel nodig. Maar in Zepperen dacht men daar anders over. Dar gaven de alle overbodige kledij aan REHEMA in Kenya.
Rehema ontwikkelingshulp – en projecten
Het doel van REHEMA is om lokale burgers in kansarme zones te begeleiden in het uitvoeren van zorgvuldig uitgekozen en uitgestippelde ontwikkelingsstrategiën om zo de oorzaak van ziektes, ongeletterdheid, het grote aantal weeskinderen en daklozen te ontdekken en aan te pakken. Zij 210701-vk2kregen de voetbalshirts, -broeken en -kousen van KVV Zepperen-Brustem.
Deze foto’s hebben ze in Zepperen ontvangen van de REHEMA medewerker in Kenya: de verdeling van de voetbaluitrustingen die KVV Zepperen-Brustem aan deze organisatie geschonken heeft! “Verheugd te zien dat onze schenking de jongeren ginder blij maakt! Rehema ontwikkelingshulp en projecten, jullie leveren prachtig werk! Proficiat”, schijven ze op hub FB-pagina. Maar ook 210701-vk4proficiat aan de verantwoordelijken van KVV Zepperen-Brustem voor dit leuke initiatief.