Sint-Kristina Scouts zal vanaf zaterdag 5 september haar activiteiten in en rond Nieuw Sint-Truiden terug aanvatten. Naargelang de inschrijvingen zullen zij bekijken waar de bubbels zullen opstarten.

Het jaarthema van de scouts : ’t Zal wel zijn.

Met ’t Zal wel zijn bedoelen we dat dit jaar alles moet kunnen. Alles moet bespreekbaar zijn. “Je even niet oké voelen”… ’t Zal wel zijn. “Jezelf kunnen zijn?”… ’t Zal wel zijn’. “Er zijn voor elkaar”… ’t Zal wel zijn. “Neen zeggen” … ’t Zal wel zijn… “Naar de scouts gaan”… ’t Zal wel zijn.

Het belooft in elk geval een uitdagend jaarthema te worden want we weten dat ze er altijd, op en top Scoutesk mee aan de slag gaan met onbevangen speelsheid en onverslijtbare vriendschappen.

Alle oplossingen gaan we onderweg niet vinden, misschien lopen we zelfs af en toe wat verloren.  Samen bouwen we aan sterke fundamenten en verliezen we nooit de draagkracht van de leidingploeg uit het oog.

Oplappen, aansterken, of bijschaven. Het belang van de groep, en iedereen die er deel van uitmaakt, staat voorop. Leiding biedt een luisterend oor, zorgt voor geborgenheid en af en toe wijze raad.  Ook geven ze zelf aan wanneer het hun petje overstijgt.

We staan nooit alleen en zijn elkaars vangnet waar nodig. Zo werken we vlijtig verder aan een wereld die beter is dan we haar gevonden hebben.

We kijken met de hele leidinggroep enorm uit om er weer een spetterend jaar van te maken.

Alvast tot de 5e september en vergeet je niet in te schrijven.

Contactgegevens
Facebook: Sint-Kristina Scouts, Website: https://sint-kristina.com/ , Lidmaatschap: Sint-Kristina Scouts