Kinderdagverblijf “De Rakkertjes” vieren 50-jarig bestaan.

Algemeen
1

De Rakkertjes bestaan dit jaar vijftig jaar.
Een lange periode waarin de groepsaanvang instond en nog steeds instaat voor de opvang en goede zorgen van baby’s en peuters.
Dat deze mensen dagelijks hun uiterste best doen om baby’s en peuters een geweldige start van hun jonge leventje te geven bevestigd hun 50-jarig bestaan zeker en vast.

Op 1 september 1969 begon De Rakkertjes met de verzorging van 20 kinderen, ondertussen, 50 jaar later, is de groepsopvang uitgegroeid tot een speelse kinderopvang met plaats voor maar liefst 59 rakkertjes.

Het 50-jarig bestaan van groepsopvang De Rakkertjes mocht natuurlijk niet onopgemerkt voorbijgaan. Daarom werd er een groot feest georganiseerd voor alle ouders, kinderen en medewerkers.

Wij wensen hun alvast een dikke proficiat voor al het geduld, de goede zorgen, maar vooral de eindeloze uren speelplezier met de rakkertjes.

Kinderdagverblijf De Rakkertjes
Viaductstraat 34
3800 Sint-Truiden
011/ 68 21 80

Sfeerbeeld feest 50-jarig bestaan
Sfeerbeeld 50-jarig bestaan

Stage gedaan in de rakkertjes jaren terug
Altijd super goed geweest daar voor groot en klein ! Dikke proficiat allemaal

1 reactie

Deel jouw reactie met de bezoekers van Truiensnieuws.be

Algemeen
Limburgse HospiLim bouwt aan een digitale snelweg

HospiLim schakelt een versnelling hoger dankzij HospiSmart: de naam van de digitale snelweg tussen alle Limburgse ziekenhuizen en vier Limburgse psychiatrische centra. Hospilim geeft daarmee een innovatieve invulling aan haar motto ‘Samen staan we sterker’ dat het sinds oprichting 10 jaar geleden hoog in het vaandel draagt. Het voorbij decennium …

Algemeen
Waterlek op de Langstraat in Wellen is nog steeds niet opgelost

In Wellen zitten meerdere straten zonder water of met zeer weinig druk. Het waterlek op de Langstraat waar de watergroep al van deze ochtend mee bezig is is spijtig genoeg nog steeds niet hersteld. Ondertussen is er een externe aannemer bijgehaald en is de weg volledig afgesloten. Er is een …

Algemeen
Truiense buurtcomités en Samana vrijwilligers bieden 80-plussers een luisterend oor

  Het stadsbestuur van Sint-Truiden onderneemt verschillende acties om het hoofd te bieden aan de vele uitdagingen die de coronacrisis met zich meebrengt. Sommige groepen in onze samenleving vergen bijzondere aandacht omwille van hun kwetsbaarheid, zoals 80-plussers. De stad Sint-Truiden roept buurtcomités en Samana’s op om 80-plussers in hun buurt …