Kunsthappening “Les Couleurs de Montmartre” op donderdag 15 augustus 2019.

Algemeen

Les couleurs de Montmartre is een openlucht kunsthappening op het Begijnhof in Sint-Truiden waar ruim 120 kunstenaars hun talent en werk zullen etaleren.

Kom langs en ontdek het gevarieerde aanbod van schilderkunst met olieverf of aquarel, tekeningen, fotografie, beeldhouwkunst en keramiek.

Flaneer samen met vele andere bezoekers langs de talloze kunststanden en doe – wie weet – tussendoor een (kunst)koopje. Ontmoet er de kunstenaars of krijg zelf misschien ook de artistieke kriebel.

Geniet van de typische gezelligheid à la Montmartre met het sfeervolle Franse zomerterras. Nip er aan een lekker glas wijn of een frisse pint en proef van de heerlijke hapjes en versnaperingen.

​Laat de jongsten zich ondertussen volop uitleven op het springkasteel en in het groen.

​De muziek en tijdloze chansons uit la douce France doen je ondertussen al gauw enkele uren op een Parijs kunstenaarsplein wanen.

Geen reacties

Deel jouw reactie met de bezoekers van Truiensnieuws.be

Algemeen
Limburgse HospiLim bouwt aan een digitale snelweg

HospiLim schakelt een versnelling hoger dankzij HospiSmart: de naam van de digitale snelweg tussen alle Limburgse ziekenhuizen en vier Limburgse psychiatrische centra. Hospilim geeft daarmee een innovatieve invulling aan haar motto ‘Samen staan we sterker’ dat het sinds oprichting 10 jaar geleden hoog in het vaandel draagt. Het voorbij decennium …

Algemeen
Waterlek op de Langstraat in Wellen is nog steeds niet opgelost

In Wellen zitten meerdere straten zonder water of met zeer weinig druk. Het waterlek op de Langstraat waar de watergroep al van deze ochtend mee bezig is is spijtig genoeg nog steeds niet hersteld. Ondertussen is er een externe aannemer bijgehaald en is de weg volledig afgesloten. Er is een …

Algemeen
Truiense buurtcomités en Samana vrijwilligers bieden 80-plussers een luisterend oor

  Het stadsbestuur van Sint-Truiden onderneemt verschillende acties om het hoofd te bieden aan de vele uitdagingen die de coronacrisis met zich meebrengt. Sommige groepen in onze samenleving vergen bijzondere aandacht omwille van hun kwetsbaarheid, zoals 80-plussers. De stad Sint-Truiden roept buurtcomités en Samana’s op om 80-plussers in hun buurt …