Het meest swingende koor van Sint-Truiden is op zoek naar mannen, voor alle duidelijkheid om samen te zingen. Het intussen meer dan 40 leden kennende  popkoor zoekt mannelijk zangtalent om hun groep te versterken.

In enkele jaren tijd is het popkoor uitgegroeid tot een vaste waarde in Sint-Truiden. Maar ook daar heeft corona toegeslagen en zijn er enkele leden weggevallen. Gelukkig komt er zich geregeld vers bloed aanmelden, maar de mannen blijven toch in de minderheid. Om de mooie mix te kunnen blijven behouden, en de vier- en zelfs vijfstemmigheid verder uit te diepen vindt dirigent Dirk-jan Kerris dat er dringend enkele mannenstemmen toegevoegd moeten worden aan al het vrouwelijk zanggeweld.

Ben jij geïnteresseerd om deel uit te maken van een toffe groep die professioneel bezig is, aarzel dan niet contact op te nemen via mail. Of kom eens langs op de wekelijkse repetitie elke dinsdag in het parochiaal centrum te Melveren. Meer info over het koor op hun website www.popkoorvocal4s.be of via mail:  pokoorvocal4s3800@gmail.com.

vocal4s-zoekt-mannen