210206-leon3 Jullie zijn dit weekend welkom op zaterdag en zondag telkens van 10.00 uur tot 18.00 uur en dit volgens de coronamaatregelen bij Leon en Leonie in Brustem.

210206-leon1Indien u liever dit weekend niet langskomt, bent u welkom vanaf dinsdag volgens de normale openingstijden. “Lukt het niet om langs te komen tijdens de openingsuren, dan maken wij graag voor u tijd op een ander moment

Bij Leon et Leonie staat het kind centraal, dus ook dit weekend. Hoe en wat, houden we liever als verrassing. Ik geef nu al mee dat Partyplan in 210206-leon4veilige omstandigheden er samen met ons een spetterende opening zal van maken.

Wij kijken er alvast heel erg naar uit jullie welkom te heten in onze kinderboutique, hopelijk jullie ook”, aldus Caroline Stevens die haar zekere onderwijsjob inruilde voor een lucratief bestaan als commerçante.

Bij Leon et Leonie Kinderboutique  in de Sint-Kristinastraat 12 in Brustemis het de missie om jongens en meisjes van 3 tot 16 jaar te laten stralen in gekende en minder gekende hippe merkjes aan betaalbare prijzen.