Bent u van Sint-Truiden of omstreken en u wilt graag uw steentje bijdragen tot een proper Sint-Truiden? Dan komt deze FB-groep als geroepen. Samen gaan we de strijd aan tegen het zwerfvuil in onze straten en omgeving, want een kleine daad maakt een enorm groot verschil!
Of u een beginnende of gevorderde MOOIMAKER bent, maakt allemaal niet uit. Iedereen is welkom! Ontdek in deze groep wat u allemaal kan doen! https://www.facebook.com/groups/627370615050699/about
Hier kan je allerlei leuke tips/ acties/ inspiratie delen om de strijd van zwerfvuil in uw buurt tegen te gaan. Of het nu gaat om uw eigen stoep, buurt of wandelzone, elk engagement wordt aangemoedigd!
Heb jij een gevoelige zone ontdekt en het is te veel is om alleen te doen? Vraag dan via deze weg hulp of organiseer een evenement om samen die zone aan te pakken, want veel handen maken weinig werk!
Bent u net zoals ik gemotiveerd om meer te doen? Elke maand organiseert Hanne op een weekenddag een evenement om grotere gebieden binnen Sint-Truiden en omstreken aan te pakken in groep.
Want wij MOOIMAKERS zijn niet bang om de handen uit de mouwen te steken!
 Klik op https://www.facebook.com/groups/627370615050699/user/1286670950 en he komt terecht bij Hanne Vdn, die de werking van de groet modereert.
Meer informatie via: https://mooimakers.be/