Eva van productiehuis “Roses Are Blue” nam contact op met onze redactie om een artikel te schrijven voor het nieuwe VTM-programma, waarin Mathias Coppens je helpt in jouw zoektocht naar iemand die voor jou belangrijk is. Dit kan gaan om je vroegere babysit, een oud vakantie-lief of iemand die je heel erg mist en nog een keertje wil terugzien.

https://vtm.be/mathias-helpt-je-in-jouw-zoektocht-naar-iemand-die-voor-jou-belangrijk-is

Zo vertelde Eva ons het verhaal van Frieda Rossillion. Frieda is geboren op 2/08/1975 in het regionaal Sint-Trudo Ziekenhuis. Omdat Frieda te vroeg geboren was, werd ze in de couveuse gelegd.

Frieda was echter een verschrikkelijke huilbaby, waar de hele afdeling van mee kon genieten, dus hadden de verplegers er niets beter op gevonden om haar samen met een andere baby jongen in de couveuse te leggen.

Telkens wanneer dit gebeurde, werd Frieda stil en was de rust teruggekeerd op de afdeling.

Men noemde het toen een wondermiddel voor Frieda. 

Baby Frieda heeft zeker een maand in de couveuse gelegen.

Dit is een anekdote die geregeld terugkomt in Frieda’s leven en die nog steeds met veel plezier wordt verteld op haar familie- en verjaardagsfeesten. Tot op heden komt deze gebeurtenis terug in Frieda’s leven, tot op de dag van vandaag zit Frieda niet graag alleen, ze wil steeds mensen om zich heen.

Na al die jaren is Frieda nog steeds ontzettend nieuwsgierig om te weten wie die man, met wie ze als baby in de couveuse heeft samengelegen, nu eigenlijk is geworden.

Het productiehuis “Roses Are Blue” probeert voor Frieda te achterhalen om wie het gaat.

De man moet geboren met geboren zijn in het regionaal ziekenhuis Sint-trudo rond de periode van 2/08/1975 en tot maximum 8/09/1975.

In de familie van de man zouden marktkramers gezeten hebben.

Als extra informatie, droeg de vader van de man in 1975 zeker een bril.

Komt dit verhaal bekend voor bij één van onze Truienaars. Neem dan snel contact op met onze redactie:

info@truiensnieuws.be

Wij wensen het productiehuis en Frieda alvast veel succes met hun zoektocht naar onze “Mysterieuze Truienaar”.