Een nieuw pareltje in de vastgoedwereld doet zijn intrede met de lancering van Residentie “Tram 75-77”. Dit project, dat ontworpen is door de gerenommeerde architecten Grosemans & Heylen, biedt tien ruime en comfortabele appartementen op wandelafstand van het bruisende stadscentrum van Sint-Truiden.

  • Rudi De Cock

De nieuwbouwappartementen in de Tramstraat van Sint-Truiden variëren van één tot drie slaapkamers, waarbij elk appartement profiteert van een hoogwaardige afwerking en overvloedige lichtinval. Dit maakt Residentie “Tram 75-77” een aantrekkelijke keuze voor wie op zoek is naar een moderne, lichte woonruimte. Meerdere appartementen beschikken zelfs over een eigen tuintje, en alle woningen hebben minimaal één terras, wat zorgt voor extra buitenruimte om van te genieten. Het project is bijzonder toekomstgericht en ecologisch verantwoord, met een indrukwekkend E-peil van 30. Dankzij de vloerverwarming en zonnepanelen is energie-efficiëntie gegarandeerd. Voor degenen die nog verder willen gaan in energiezuinig wonen, bestaat de mogelijkheid het E-peil te verlagen naar E20, wat recht geeft op aanzienlijke belastingvoordelen: vijf jaar lang respectievelijk 50% of 100% vrijstelling op het kadastraal inkomen.

(Lees verder onder de foto’s)

Faciliteiten

De gemeenschappelijke faciliteiten zijn eveneens uitstekend. Residentie “Tram 75-77” beschikt over twee inkomhallen, elk uitgerust met een lift en traphal, en een ondergrondse parkeergarage met 15 parkeerplaatsen, 10 ruime kelderbergingen en voldoende fietsenstallingen. Boven de grond is er nog een extra fietsenberging voorzien, en de gemeenschappelijke buitenzones worden smaakvol aangelegd met groen en kwalitatieve materialen. Op de tweede en bovenste verdieping van het gebouw bevindt zich een zeer ruim en exclusief penthouse, wat bijdraagt aan de veelzijdigheid van het woonaanbod. Dit maakt Residentie “Tram 75-77” geschikt voor een breed scala aan kopers, van jonge gezinnen tot gepensioneerden die op zoek zijn naar comfort en luxe.

Verlaagde BTW

Een extra voordeel voor potentiële kopers is de verlaagde BTW van 6% die van toepassing kan zijn. Voor gedetailleerde informatie over de voorwaarden en prijzen, die exclusief ondergrondse parkeerplaatsen, registratie, BTW en notariskosten zijn, kunnen geïnteresseerden contact opnemen via 011 39 90 50 of info@jansenrealestate.be. Residentie “Tram 75-77” is de belichaming van kleinschalig, comfortabel wonen in het hart van Sint-Truiden. Ontdek vandaag nog dit unieke nieuwbouwproject en ervaar zelf de luxe en het gemak dat deze moderne residentie te bieden heeft.

                                                

Beelden © jansenrealestate