Ook Pascal Vossius met corona in ziekenhuis.

Algemeen

Oud-schepen en gemeenteraadslid Pascal Vossius is ook in het ziekenhuis opgenomen met een coronabesmetting. Hij bracht het nieuws zelf uit via Facebook. We laten je meelezen.

Beste vrienden,
Vandaag is ook bij mij in het Sint-Trudo Ziekenhuis het Coronavirus vastgesteld. Nadat ik eerst 10 dagen in quarantaine zat kreeg ik gisteren een test omdat er ondertussen ook een longontsteking vastgesteld werd.
Ik ben hier bijzonder professioneel onthaald & onderzocht. Mijn grootste respect en dank gaat naar de zorgverleners die hier in zware omstandigheden uitstekend werk verrichten.

Ik ga hier zeker nog enkele dagen moeten blijven.Daarna zal er ook een nabehandeling komen. Maar we gaan ervan uit dat het allemaal goed komt.
Aangenaam is het niet. Maar er zijn vele vrienden van ons die het zwaarder te verduren krijgen. Dimi, Christophe, Michel en Jos. Mannen VOLHOUDEN!
En alle andere vrienden van wie ik de ernst misschien minder ken en voor iedereen! Volhouden!

En alle gezonde vrienden, wees voorzichtig.
Pascal
Ps: ik zal enkele dagen geen telefoon opnemen om voldoende te rusten

Geen reacties

Deel jouw reactie met de bezoekers van Truiensnieuws.be

Algemeen
Belgische aardbeien op zijn best!

De Spaanse aardbeitelers zien hun omzet fors dalen (-50 procent) als gevolg van de coronacrisis. Het transport zal daar ook wel een reden voor zijn, dus een reden te meer om aardbeien te eten met een kleine ecologische voetafdruk en veel lekkerder en sappiger dan de producten van de Spaanse …

Algemeen
Weer 12 Limburgse doden te betreuren

We kregen een dagelijkse update van het Sint-Trudo Ziekenhuis update van de aantallen, hier lokaal in Sint-Truiden. Er verblijven in totaal 63 corona pati├źnten, 6 mensen zijn ontslagen (48 in totaal), er werd 1 transfer gedaan (26 in totaal) en we betreuren 4 overlijdens (27 in totaal). Voor wat Limburg …

Algemeen
Kledingketen e5 mode vraagt bescherming tegen schuldeisers

De Belgische kledingketen e5 mode heeft de ondernemingsrechtbank van Dendermonde gevraagd om een procedure van gerechtelijke reorganisatie (WCO, Wet Continu├»teit Ondernemingen) op te starten. De keten wordt hard getroffen door de coronacrisis en ziet geen andere oplossing dan bescherming te vragen tegen de schuldeisers. Door de gedwongen sluiting van de …

%d bloggers liken dit: