Michelle Rorato de 21-jarige half Italiaans/Belgische is de nieuwe uitbater van Pizza Pasta e Basta. Ze is reeds 4 jaar actief in dit klassiek en authentiek restaurant. Michelle kreeg de kans om de zaak over te nemen en die heeft ze niet laten liggen. Sinds 01/02/2021 is zij de nieuwe Forza Italia achter Pizza Pasta e Basta in Sint-Truiden.

pizza-pasta-e-basta-2

©Mediahaspengouw

Restaurant
Zodra de zon terug schijnt voor iedereen, zal Michelle haar restaurant openen. In dit gezellig restaurant ben je veilig dankzij The Godfather. Hij is een vaste klant en bevindt zich meestal in de nabijheid van de ingang waar hij de ganse zaak in het oog houdt. Als hij bepaalde afspraken heeft, begeeft hij zich achteraan het restaurant waar zich een sfeervol overdekt terras bevindt.

pizza-pasta-e-basta-6

©Mediahaspengouw

Menu’s
Michelle heeft haar gespecialiseerd in de Italiaanse gastronomie en biedt een ruime keuze aan typisch Italiaanse gerechten.  De menu’s zijn zoals gekend bereid met verse ingrediënten en met veel liefde. U wilt toch ook genieten van al onze diverse Pizza’s en Pasta’s.

pizza-pasta-e-basta-b-2

Afhaaldienst
Michelle blijft niet met de pakken zitten en start nu vrijdag 05/02/2021 met een afhaaldienst. Je kunt er Pizza’s & Pasta’s bestellen. Alle Pizza’s & Pasta’s op de menukaart van de website kunnen besteld worden. Een ruim en gevarieerd aanbod.

pizza-pasta-e-basta

Cadeaubonnen
Michelle wilt de mensen die nog een cadeaubon hebben van de vroegere uitbater van Pizza Pasta e Basta geruststellen. Zij mogen deze bonnen nog gebruiken in haar zaak. Een mooie geste aan de vroegere klanten. Bovendien mag iemand die nog een geschenkje zoekt zoals bij Valentijn, een cadeaubon of een afhaalgerecht aanschaffen bij Pizza Pasta e Basta

pizza-pasta-e-basta-4

Like Facebook
Vindt onze Facebookpagina leuk en volg hier onze nieuwigheden en wedstrijden.

Bestellen kan vanaf 16u
011 69 49 69

Betalingen
Mogelijkheid om te betalen: Contant – Visa – Mastercard – Creditcards

Contactgegevens
Naamsesteenweg 27
3800 Sint-Truiden
tel: 011 69 49 69
e-mail: ppbsinttruiden@hotmail.comsinttruiden@pizzapastabasta.be
website: www.pizzapastabasta.be
Instagram: Pizza Pasta e Basta
Facebook: pizzapastaebastasinttruiden

Openingsuren
Maandag, woensdag, donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag: 17u – 22u
Dinsdag: Sluitingsdag

Pizza Pasta e Basta – Le migliori pizze e paste di Sint-Truiden e dintorni.

pizza-pasta-e-basta-3

©Mediahaspengouw