Om alle ambities van Popkoor Vocal4’s waar te maken vond het huidige bestuur dat het hoog tijd was om de bestuursploeg uit te breiden. Nu stellen ze met enige fierheid het vernieuwd bestuur voor. En intussen wordt volop gewerkt aan hun volgende eigen productie ‘Doodgraag’.

In enkele jaren tijd is Popkoor Vocal4’s bijna verdubbelt in ledenaantal. Zelfs in volle corona tijd, toen het koor enkel online kon repeteren, kregen ze 18 nieuwe leden bij. De zoektocht naar mannen bracht ook enkele nieuwe enthousiastelingen op. -Mannelijke zangtalenten zijn nog steeds meer dan welkom-. Ook de ambitie van koor en dirigent Dirk-Jan Kerris om te blijven investeren in eigen grote producties noopte het bestuur van drie dames, die reeds geruime tijd het koor in goede banen leidt, op zoek te gaan naar nieuwe enthousiaste medewerkers. “Als we de kwaliteit van de producties die we met het koor brengen willen blijven garanderen, was het echt wel nodig om de bestuursploeg uit te breiden. Onze groep telt intussen meer dan 50 leden en dat brengt toch wel extra werk met zich mee. Daarom kozen we om verder te gaan met een bestuur van zeven mensen”. zegt voorzitster Veronique

Optreden Disneyland

Het nieuwe bestuur is intussen druk bezig.  Midden maart gaat het koor namelijk optreden in Disneyland Parijs, en hun volgende productie ‘Doodgraag’ moet verder voorbereid worden. Spijtig genoeg kan het koor, door de beperkende maatregelen opgelegd door de regering, voor het ogenblik niet repeteren. Daarom was het nodig om de datum van ‘Doodgraag’ te verschuiven naar 24 en 25 juni 2022.

“We wensen iedereen een fijn 2022 toe, en noteer alvast de nieuwe data van onze opvoering in jullie agenda.” zegt Mieke een van de gedreven nieuwe bestuursleden.