Gagik Vardevanyan van Restaurant Aznavour heeft de voorbije weken noodgedwongen zijn restaurant gesloten moeten houden. “Er werden verborgen gebreken vastgesteld inzake de riolering waardoor de zaak dicht moest. Gelukkig is de solidariteit in onze familie groot en heeft mijn schoonbroer alles kunnen oplossen.” De zaak in de Stationsstraat gaat dinsdagavond 31 oktober weer open.

Na een mooi begin heeft restaurant Aznavour in de Stationsstraat noodgedwongen haar deuren moeten sluiten. Er werden verborgen gebreken gevonden en die dienden te worden aangepakt. “Het kwam voor mij als een donderslag bij heldere hemel”, steekt eigenaar Gagik Vardevanyan van wal. “We waren met restaurant Aznavour op 1 augustus van start gegaan na een grondige renovatie van het pand. Dat heeft me maanden hard werken gekost maar ik was trots op het resultaat. Maar enkele weken geleden dook er onverwachts een probleem op met met de riolering. We hebben, zoals dat heet, verbogen gebreken vastgesteld. De riolering bleek niet conform de regelgeving gelegd te zijn, iets wat ik bij de aankoop niet doorhad.” Gagik moest noodgedwongen het restaurant sluiten. Een pijnlijke zaak nu het net goed begon te draaien. “En daar kwam nog de onverwachte meerkost bovenop. Die zou richting 30.000 euro gaan, een hoog bedrag voor mij. Gelukkig is er nog solidariteit en vriendschap in het leven. Dankzij mijn schoonbroer, die super handig is, hebben we de heraanleg kunnen doen zonder die torenhoge kosten. ” Nu alles in orde is kan het restaurant weer open, tot opluchting van Gagik en zijn broers Tigran en David. “Ik sta te popelen om opnieuw lekker te koken voor onze klanten”, besluit Gagik.

Praktisch

Restaurant Aznavour is vanaf dinsdag 31 oktober terug open. Reserveren kan via de website Aznavour-Resto.be

Lees ook het verhaal over hoe het Aznavour-verhaal van Gagik en zijn broers begon via https://www.truiensnieuws.be/horeca/ex-chef-kok-van-amadeus-start-ribbetjesrestaurant-aznavour-in-de-stationsstraat-van-sint-truiden/

Beelden © GV