Salades van Simon Van Ormelingen in stations van NMBS.

Algemeen

De vers gemaakte salades ‘Simon Salads zijn verkrijgbaar in de treinstations van Hasselt en Leuven. Reizigers kunnen voortaan genieten van gezonde salades, soepen en verse dagschotels.

“Nu zijn onze salades verkrijgbaar in treinstations in automaten en online via onze website. We plaatsen ook automaten en frigo’s met dagvers aanbod en tegen een eerlijke prijs in de bedrijfs- en zakenwereld. Zo zullen Simon Salads vanaf november verkrijgbaar zijn in de officecenters van Turnhout, Antwerpen en Maastricht.”

Overdag is Simon zaakvoerder van de firma Profilease, een makelaar in leasingen, wat wil zeggen dat hij vaak onderweg is. De vele uren die hij achter het stuur spendeert, zorgen ervoor dat gezond en op tijd eten geen evidentie is. In gesprekken met werknemers, vrienden en familieleden kwam hij al snel tot de conclusie dat veel mensen het een ferme uitdaging vinden om gezond en lekker eten te consumeren op het werk. Bovendien: made in Belgium by chef Hans Barbaix. Hans is een gepassioneerde kok die de gerechten van Simon Salads met de grootste perfectie klaarmaakt. Samen zijn zij de drijvende kracht achter Simon Salads.

“Zo kwam ik op het idee van een gezonde hap binnen handbereik voor een eerlijke prijs. Ik vatte de koe onmiddellijk bij de horens en trok met mijn idee naar traiteur Hans Barbaix in Hasselt. Het begon met brainstormingf, testfases en zijn liefde voor koken met fijne producten om zo met Simon Salads de saladecategorie opnieuw uit te vinden.”

Simon Salads biedt een antwoord op en voorziet in verschillende hedendaagse voedingsbehoeften: seizoensgebonden ingrediënten, lokaal geproduceerd, gezonde porties met veel smaak, salade als maaltijd, verse en kwalitatieve producten. Ze beschikken momenteel over een collectie van 5 salades in twee verschillende porties (groot en klein). Dit zijn salades met dynamische ingrediënten: organisch, hyperfris, diep gelaagd met smaken en texturen.

 

Geen reacties

Deel jouw reactie met de bezoekers van Truiensnieuws.be

Algemeen
Is men de Groenmarkt al naar de kl…. aan het helpen?

Het feestgedruis van de opening raast nog door onze hoofden, en met fierheid wandelen we over onze vernieuwd Groenmarkt. Maar blijkbaar niet iedereen. De stad investeerde heel wat geld in de vernieuwing van de Groenmarkt, volgens sommigen te veel, maar dat laten we in het midden. Over het resultaat is …

Algemeen
Het is niet de eerste keer dat deze zaal in opspraak komt

Burgemeester Kristof Pirard reageert op de taferelen die zich in zijn gemeente Heers afspeelden “Boos en vol afschuw kijk ik naar deze beelden. Beelden die duidelijk tonen dat er nog steeds mensen zijn die het niet zo nauw nemen met de opgelegde regels, voor ieders gezondheid. En juist nu, dit …

Algemeen
Fakkeltocht gaat door, maar plaatselijk

Wegens de corona-toestanden was het dit jaar niet mogelijk om onze jaarlijkse Fakkeltocht te organiseren i.s.m. de gemeenten Heers, Gingelom en Sint-Truiden. De afdelingen hebben beslist om ieder hun eigen monumenten te bezoeken om toch de traditie levendig te houden. Hopelijk kunnen we volgend jaar opnieuw onze Fakkeltocht samen met …