Gezellig en dichtbij shoppen

Het winkelcentrum van Stayen staat garant voor een unieke winkelbeleving. Van boodschappen tot funshoppen, hier kan het allemaal. Geniet van het uitgebreide winkelaanbod van Shopping Stayen, met supermarkten, kledingwinkels, elektrozaken en nog veel meer. Albert Heijn, Toychamp, Kruidvat, Action, Decathlon en Tom&Co zijn slechts enkele voorbeelden.

Te warm, te koud of te nat? Over het weer hoef je jezelf niet druk te maken. Een groot deel van het winkelcentrum is immers overdekt. Dankzij de ruime parking hoef je ook al niet te zoeken naar een parkeerplaats. De eerste 2u en 15 minuten zijn er bovendien gratis.

Op zoek naar een ruim handelspand? Stayen heeft een fantastisch gelegen locatie van 630m² in de aanbieding. Mis deze buitenkans niet en mail naar shoppingstayen@stayen.com voor meer info.

Aangenaam en culinair genieten

Voor of na het shoppen kan je genieten van een heerlijke verwenkoffie in het Grand Café, het hartje van Stayen. Grand Café is een gezellige brasserie waar je kan proeven van het beste van de Belgische keuken. In de zomer is het terras met uitzicht op het voetbalveld een echte meerwaarde!

Ook de kids zijn meer dan welkom op Stayen. Zij kunnen zich naar hartenlust uitleven in de overdekte Toychamp speelhoek.

Spring gerust even binnen in het Café du Soleil, een trendy bar waar je terecht kan voor een verfrissend drankje. Volg er de grootste sportevents live of daag je vrienden uit voor een potje tafelvoetbal, pool of darts.

Zomerbar Fruit Valley de natuur op zijn best

Haspengouw is een van de drukstbezochte toeristische regio’s van het land. Helemaal terecht, als je het ons vraagt. Stop tijdens jouw wandeling of fietstocht eens bij de Fruit Valley Lounge, middenin de Fruitvallei. Droom er weg met een verfrissend drankje in de hand, of kom op krachten met een hartige snack. Kinderen kunnen zich in alle vrijheid uitleven in de speel- en picknickweide. Geniet van Haspengouw op zijn mooist!

Kort samengevat

Stayen is een bruisende site met diverse troeven. Het is een unieke ontmoetingsplaats, met veel faciliteiten en gelegen in een filevrije omgeving, op luttele meters van de prachtige Haspengouwse boomgaarden. Kortom een belevenis voor jong en oud.

Wil je graag meer info? Mail dan naar info@stayen.com.