Op 24 januari 2022 startte de aannemer met de voorbereidende werken aan Sint-Trudo Ziekenhuis om de huidige Kiss&Ride een volledige nieuwe inplanting te geven. Als gevolg van deze werken zal er een tijdelijke Kiss&Ride aangelegd worden, vanaf 1 februari 2022 tot 15 maart 2022, onder voorbehoud van de evolutie van de werken door de aannemer. Deze werken zijn ingrijpend, maar broodnodig want de Kiss&Ride was niet meer aangepast aan de toegenomen bezoekerscapaciteit van het ziekenhuis.

Tijdelijke Kiss&Ride bereiken
De huidige Kiss&Ride zal omgeleid worden, klik op het kaartje.
Wagens voor de Kiss&Ride rijden via de normale inrit van de Kiss&Ride binnen, om vervolgens de omleiding voor de fietsenstalling onder het gebouw door te volgen.
Daar kunnen mensen uitstappen en zo via een tijdelijk wandelpad naar de hoofdingang wandelen.
Bij deze tijdelijke Kiss&Ride zijn parkeerplaatsen voor minder mobiele personen voorzien, alsook een tijdelijke fietsenstalling voor bezoekers.
Een steward houdt het correct gebruik van de Kiss&Ride de eerste weken in de gaten.

Bereikbaarheid ziekenhuisterrein
Als gevolg van de herinrichting van de Kiss&Ride voor het ziekenhuis kan je kan de hoofdingang niet meer betreden via de trappen. Iedereen moet het nieuw aangelegde wandelpad door de voortuin (langs Diestersteenweg) volgen om zo de hoofdingang te bereiken.
Wie op de bezoekersparking achter het ziekenhuis parkeert, kan de normale weg volgen, zowel met de wagen (inrit parking blijft aan de kant van de huisartsenwachtpost) als te voet.

Meer weten?
Heb je vragen of bezorgdheden, bvb. omdat je slecht te been bent? Neem dan gerust contact op met het ziekenhuis, we helpen je graag verder! Tel. 011 69 91 11.