Van de zeven Truiense voetbalploegen moeten er dit weekend zes de wei in.

Zaterdag 3 oktober 2020

10.00       Diepenbeek – KVV Zepperen-Brustem (dames 2e provinciale)
                De derde competitiewedstrijd na een overwinning en een nederlaag zou de Zepperse dames normaal puntenwinst moeten  opleveren tegen een puntenloos Diepenbeek, dat al een              karrenvracht aan doelpunten binnenkreeg.

19.30       GS Beek – KVV Zepperen-Brustem (heren 1ste  provinciale)
                Met een zege op drie matchen moet de Truiense fusieploeg uit  en ander vaatje beginnen tappen, want verlies zou wel eens  voor wat paniek kunnen zorgen.

19.30       HO Heide – Sporting Aalst (heren 3e provinciale C)
                Met de verplaatsing van de Aalstenaren naar Hasselt zou er puntenwinst moeten in zitten al was het maar om uit de gevarenzone weg te blijven.

20.45       STVV – Kortrijk (heren Jupiler Pro League)
                Dat de toestand grijs is op Stayen, is een understatement. De open brief van de supporters loog er niet om: dit gaat niet de goede weg op. Dat wantrouwen kan enkel weggenomen worden              door de Kortrijkzanen met lege handen terug naar het Groeningenveld te sturen met een glansprestatie.

Zondag 4 oktober 2020

14.00       STVV B – Elen (dames 2e provinciale)
                De Truiense dames hebben hun maximum te verdedigen en bijgevolg de leiderspositie. Dat moet tegen Elen geen onmogelijke klus zijn.

15.00       Herk Sport – Velm VV (heren, 3e provinciale C)
                Neofiet Velm VV verrast vriend en vijand door mee te draaien  aan de kop van het klassement. Die koppositie moet volgens ons te handhaven zijn tegen Herk Sport dat voorlaatste staat en één          schamel puntje.