Spetterend en coronasafe kermisweekend in Zepperen,

Algemeen
1

Rentokil kwam gisteren het volledige café zowel binnen als buiten desinfecteren. Wij doen iedere dag ons uiterste best om onze zaak coronavrij te houden! We willen nu al iedereen bedanken voor jullie inzet om hierin mee te werken.

Belangrijk: dit moeten we blijven volhouden, zodat we open kunnen blijven en we met geen verkeerde toestanden te maken krijgen. Mondmaskers verplicht vanaf het moment dat je op terras aankomt en iedere verplaatsing is ook verplicht een mondmasker te dragen. “Wij dragen het 15u per dag en 7/7. Dus voor die paar uur moeten jullie dat ook kunnen. En nee… jullie zijn bedankt!!!”, vindt Faaalip.

Volgend weekend is het kermis in Zepperen, ietsje kleiner dan in Hasselt, maar zoveel plezanter. “Dit weekend kermis in Zepperen en 3-jarig bestaan van ‘t Elfde Gebod. Na lang wachten gaan we eindelijk nog eens een evenement organiseren. Alles wat we dit weekend gaan doen is om mijn klanten te bedanken om terug te komen en omdat ze zich zo goed aan de regels houden”, aldus Filip Blavier van het Elfde Gebod. “Momenteel is het allemaal niet duidelijk wat mag en niet mag. Daarom heb ik lang gewacht met iets te organiseren. Het zal een speciaal gevoel zijn, maar we maken er het beste van! Zoals altijd met de grote glimlach.”

Alles zal volledig coronaproof verlopen. Iedereen moet zitten en anders geen consumptie. We gaan ons zeker en vast aan de regels houden. Als iedereen meewerkt zoals de afgelopen maanden, dan wordt het een fantastisch kermisweekend in Zepperen!

Zondagavond om 22u gaan we afsluiten met een minuut stilte & You’ll Never Walk Alone voor alle slachtoffers van Corona & ook zonder Corona.

Wij kijken er alvast naar uit en denk aan de basisregels:
Mondmaskers verplicht op het terras, wandeling naar het toilet of naar binnen.
Enkel zittend mag je het afhouden en genieten van een lekker drankje!
Spetterend en coronasafe kermisweekend in Zepperen,
Zittend mag je het afhouden en genieten van een lekker drankje!

1 reactie

Deel jouw reactie met de bezoekers van Truiensnieuws.be

Algemeen
Gloire de Duras valt (weer) in de prijzen

Vandaag vond de Wedstrijd van de Beste Belgische Wijn 2020 plaats in Brugge. Dit jaar hebben we vier medailles behaald We wonnen goud met onze Chardonnay Barrique 2019 Met onze Chardonnay 2018 en Pinot Gris Barrique 2019 behaalden we zilver Met onze Pinot Gris 2019 wonnen we brons . Wie …

Algemeen
Voetbalterreinen Terbiest: het licht is weer aan

De voetbalterreinen van JONG Sint-Truiden Vereniging op het domein Terbiest zitten al drie weken zonder licht. De trainingen moeten ‘s avonds systematisch vroeger beëindigd worden, omdat het donker wordt. “Dat kan toch niet: het is de taak en de verantwoordelijkheid van schepen van Sport Jurgen Reniers om dit euvel zo …

Algemeen
Geen Oktoberfeest in Velm, wel eigen YouTube-kanaal voor Oppenheimers

Door de coronacrisis hebben de Oppenheimers beslist om de 18de editie van het Oppenheimer Oktoberfeest 2020 niet te laten doorgaan. In afwachting werd er wel een Youtube-kanaal aangemaakt voor de blaaskapel. Zo kunnen liefhebbers toch van de muziek genieten via de opgenomen filmpjes. “We vinden het bijzonder jammer te moeten …

%d bloggers liken dit: