Op vrijdag 28 januari spelen onze Kanaries om 20u45 tegen Sporting Charleroi.

Koop hier jouw tickets online

Tickets voor deze wedstrijd zijn reeds te koop online alsook in de STVV Fanshop. Enkel voor de online verkoop is er een restrictie voor abonnees en geregistreerde supporters.  Geregistreerde supporters zijn supporters die reeds een MijnSTVV account hebben en ook tickets of abonnementen aankochten tijdens voorgaande wedstrijden.
Er kunnen tot maximaal 4 x tickets per persoon worden aangekocht. Het is noodzakelijk dat de voornaam, naam en geboortedatum van de vrienden/collega’s/… worden genoteerd voor wie er een ticket wordt aangekocht.

Breng daarom steeds een kopie van de identiteitskaart mee van elke persoon die je zal vergezellen tijdens deze wedstrijd als je tickets aankoopt in de STVV Fanshop of aan het loket.  Wij vragen als club om zoveel mogelijk tickets in voorverkoop aan te schaffen online of via de STVV Fanshop. Op die manier is het gemakkelijk om de Corona maatregelen zo goed mogelijk te kunnen opvolgen en onze supporters correct te informeren.

Nog geen MijnSTVV account? Geen nood, maak er snel één aan -klik hier- en volg de richtlijnen zoals weergegeven op onze online webpagina’s als je tickets online wil aankopen. Wij helpen jou dan graag verder via onze hulplijnen.  De loketten zijn voor deze wedstrijd gewoon open vanaf 1,5 uur voor aanvang van de wedstrijd.

Denk aan het Covid-Safe-Ticket alsook jouw paspoort. Klik hier voor meer informatie rondom de geldende toegangsprocedures in stadia in België.