Het wordt een superdruk jaareinde voor Freddy Davis die met een nieuw album, nieuwe single en een Kerstspecial op Eclips TV uitpakt en daarenboven ook herhaaldelijk zal te zien zal zijn op Ment TV.                          

Zijn nieuwe album ‘De laatste slow’ bevat 20 Nederlandstalige liedjes in uiteenlopende genres, die zijn veelzijdigheid nog maar eens bevestigen. Naast heel wat splinternieuwe liedjes, die speciaal voor hem werden geschreven, staan er ook enkele leuke covers tussen waaronder ‘Het minirokje’ van Tony Corsari, ‘Toch ben je oma’ van Louis Neefs, ‘Te voet naar Scherpenheuvel’ van De Marlets, enz.

Als bonustracks werden twee duetten met zijn dochter Sanne toegevoegd.  Eén van deze duetten ‘Misschien zit God te huilen’ werd als promo-single uitgekozen. De videoclip die van dit liedje werd gemaakt werd meteen geselecteerd voor uitzending bij Ment TV.

In de voorbije weken werd ook hard doorgewerkt aan de opname van een Kerstspecial die op Eclips TV zal te zien zijn op 24 december om 18.15 uur.

Het rampenjaar 2020 zullen de artiesten niet vlug vergeten en zeker Freddy Davis niet die dubbel zo hard werd getroffen, doordat hij niet alleen al zijn optredens en eigen evenementen moest afgelasten, maar daarenboven ook zijn vrouw Anita aan corona-besmetting verloor.

Zijn passie voor muziek en het podiumwerk, alsook de steun van familie, vrienden en fans geven hem een positieve flow om verder te werken aan zijn zangcarrière, waarmee hij in de komende dagen en weken constant aanwezig zal zijn in de media.

Zijn nieuw album en single worden uitgegeven door D & V en zijn zowel op fysieke cd als via streaming en download verkrijgbaar.