De examens starten morgen voor iedereen! Een hele organisatie in corona-tijden met extra toezichten, lokalen, roosters.
Ook het ontmoetingscentrum VEVA in Zepperen wordt eventjes Hasp-O Zepperen. Onze 5de jaars leggen er deze periode hun examens af. “Een hele aanpassing, maar we vonden het in eerste instantie belangrijk om niet teveel in de logische structuur van de examens te rommelen en ervoor te zorgen dat ALLE leerlingen ENKEL in de voormiddag examens hadden. Dat betekent inventief denken en extra lokalen zoeken”, aldus de directie van Hasp-O Zepperen.
Dat zorgt ervoor dat de leerlingen niet teveel in systemen hoeven denken, tijdens de sowieso reeds drukke examenperiode, en in de namiddag even kunnen rusten om nadien opnieuw hun volle aandacht aan hun leerstof te kunnen besteden zoals van oudsher. Veel succes aan alle leerlingen met examens en binnen een paas weken, een fijne vakantie!!!
Dat is dan ook het enige gebruik van dit fonkelnieuwe ontmoetingscentrum in Zepperen, want de verenigingen kunnen er nog steeds geen gebruik van maken, ondanks de belofte van oplevering op 1 november. Het onderwijs kan er maar baat bij hebben, maar de Zepperse gemeenschap????