Gisteren was het dan eindelijk zover: de Dankbaarheidstocht II, goed voor 46 km wandel’plezier’ en bijna 53 km fiets- en loopfun ! 18 wandelaars, verdeeld over 5 bubbels en 3 fietsers/lopers van de Referee Academy STVV sportten ten voordele van De Mediclowns, daarin gesteund door verschillende begeleiders op en naast het parcours om de veiligheid zo goed mogelijk te garanderen !
U kan hen nog altijd financieel ondersteunen en dat kan zelfs nog tot en met 30 april e.k. via deze link : https://mediclowns.koalect.com/project/29479 . “We zitten bijna aan de kaap van 1.500 euro, een prachtig bedrag voor de vrijwilligers van De Mediclowns. Dit alles werd mee mogelijk gemaakt door de steun van Kprint, Frituur De Veemarkt, STVV Youth, dat gratis een busje ter beschikking stelt op het parcours, en talloze sympathisanten die reeds hun duit in het zakje deden ! Dank u wel allemaal”, aldus Ronny Schmitz op zijn FB-pagina !!
De eerste bubbel vertrok om 09u30 aan de Parking Aldi van Zoutleeuw, de laatste bubbel, samen met de fietsers/lopers vertrok om 09u45 voor de dankbare tocht naar en van Scherpenheuvel ! En het weer en het landschap hadden ze alleszins al mee!