De Warmste Tafel keert deze eindejaarsperiode terug op een nieuwe locatie. Na drie succesvolle edities op de Groenmarkt, verhuist het concept naar het Sint-Martenplein. Van 12 tot en met 29 december kan er opnieuw aangeschoven worden voor een portie hartverwarmende winterkost. De opbrengst gaat naar drie lokale goede doelen. 

Middenstandsorganisatie Shop & The City pakt komende eindejaarsperiode opnieuw uit met de succesvolle formule ‘De Warmste Tafel’. Bezoekers mogen zich verwachten aan hetzelfde concept, maar op een verrassende nieuwe locatie. 

“Dit jaar trekt de Warmste Tafel naar het Sint-Martenplein, in het voormalige pand van herenkleding winkel Cardelly. Zowel  kleine als grote groepen en bedrijven kunnen reserveren en plaatsnemen aan één grote tafel om te genieten van lekkere winterse kost, klaargemaakt door het team van Le Bon Vinvant. Tegelijk dragen de bezoekers hun steentje bij aan het goede doel, want per maaltijd wordt er €4 geschonken aan een van de drie goede doelen die we graag een duwtje in de rug geven. Dit jaar zijn dat De Egeltjes, Team Hope en G-Voetbal Jong STVV”, aldus Marijn Ghys, manager Shop & The City. 

“In december focussen we op gezelligheid en samenzijn. Mensen van verschillende vriendengroepen en families die samen aan tafel gaan en mekaar bedienen van heerlijke winterkost, dat is waar De Warmste Tafel om draait! Met de verhuis naar het Sint-Martenplein brengen we deze gezelligheid ook echt tussen de winkels. Bovendien geven we een mooie invulling aan een leegstaand pand tijdens de eindejaarsperiode, waardoor we mogelijk ook nieuwe ondernemers kunnen inspireren”, concludeert Jos Pierard, Schepen van Middenstand. 

Wie mee aan tafel wil schuiven, kan vanaf 4 november reserveren via www.dewarmstetafel.be of via info@lebonvinvant.be