Foto Robyns organiseert samen met Canon een webinar door Lieve Blancquaert over haar meest recente project ‘Circle of Life’. Deze online lezing wordt voorafgegaan door de module ‘Van DSLR naar Mirrorless’ door product specialist Joachim Devedeleer.

Sinds 1985 werkt Blancquaert als freelancefotografe voor verschillende tijdschriften en kranten. Ze begon bij De Morgen en werkt intussen voor de VolkskrantElsevierDe Standaard MagazineKnack en ook Weekend Knack. Ze heeft ook fotoboeken samen met journalisten in elkaar gezet.

Van DSLR naar Mirrorless – Joachim Devedeleer, product specialist Canon
Tijdens deze korte module licht Joachim Devedeleer de belangrijkste verschilpunten toe tussen fotograferen met een DSLR camera en een mirrorless camera. Welke zijn de grootste voor-en nadelen als je beide systemen naast elkaar legt? Ook Lieve Blancquaert maakte de overstap als portretfotografe.

Circle of life – Lieve Blancquaert
Geboorte, liefde en dood. Deze mijlpalen in een mensenleven zijn universeel en toch altijd en overal uniek. De afgelopen jaren trok fotografe, televisiepersoonlijkheid en Canon Ambassador Lieve Blancquaert de wereld rond, op zoek naar verhalen over deze bijzondere momenten. Ze wilde weten hoe de wereld zijn kinderen verwelkomt, hoe en waarom we ons met elkaar verbinden en hoe we afscheid nemen. Ze filmde en fotografeerde bijzondere rituelen, tradities en gebruiken en bundelde de beelden in een veelbesproken televisieserie en de prachtige boeken Birth Day, Wedding Day en Last Days.

Op donderdag 18 maart van 20.00 uur tot 21.30 uur.

Schrijf u vandaag nog in, want het aantal deelnemers is beperkt. Registreer hier.