Wie heeft een thuis voor “Diego”?

Algemeen

DIEGO ZOEKT DRINGEND EEN NIEUWE THUIS

Deze bijna 8-jarige Amerikaanse Stafford zoekt een nieuwe thuis. Diego is een zeer lieve, aanhankelijke, speelse en enthousiaste hond. Hij houdt van spelen en wandelen maar kan zich ook rustig alleen bezighouden. Hij is kindvriendelijk (zie foto).

Diego komt best in een gezin terecht waar geen andere honden zijn en bij mensen die voldoende tijd voor hem hebben. Wie kan Diego het gouden mandje geven dat hij verdient?

REDEN HERPLAATSING: met pijn in het hart moet hij weg bij de grootouders wegens verhuis naar een appartement aangezien het onderhoud aan hun grote huis en tuin moeilijk wordt. Ze zullen op zeer korte termijn verhuizen.

Bij interesse of vraag tot kennismaking graag PB naar Dorien Vandenborne via Facebook

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Algemeen
1
Onder het motto: “Elk kakje in en een zakje”, gaan de gemeenschapswachten deze week de straten op

Hondenpoep is één van die dingen, die heel wat personen als storend ervaren. De aanwezigheid van hondenpoep op straten en pleinen is niet echt een fraai beeld. Zowel inwoners, die zelf geen hond hebben, als hondenbaasjes zijn het hierover eens. In augustus houden de gemeenschapswachten een preventieve en repressieve actie …

Algemeen
Nieuwscafé gaat terug open: “Bistro Sacré Coeur”

Goed nieuws in onze stad, het pand BLANCO, waar zich het voormalige populaire Nieuwscafé bevond heeft een nieuwe eigenaar. Een droom die uitkomt Voor Sara Denayer en Tom Wazian uit Zepperen is het een nieuwe droom die uitkomt. Zij leerden elkaar trouwens 9 jaar geleden kennen in ‘t Nieuwscafé toen …