Kom om zondag 12 september naar de 2de editie van Flavours of Hooch op de Grote Markt van Sint-Truiden en proef gratis van tientallen whisky, gin, rum en vele andere dranken!
Geniet achteraf op het terras van Hooch van de beste dranken aan democratische prijzen! Een gedeelte van de opbrengst van de bar gaat naar de werking van Chiro Brustem.
Een hongertje? Bestel dan zeker een tapasschotel voor maar 8 euro en steun hiermee Cairdeas, de highland games ploeg van Sint-Truiden! Wil je zeker zijn van een heerlijke tapasschotel? Reserveer dan alvast je tapas via volgende link: https://www.hooch.be/flavours-of-hooch-inschrijving .
Verder kan je ook doorlopend demonstraties zien van Team Cairdeas, gratis meedoen met hun activiteiten en al een eerste indruk op doen van de exclusieve nieuwe escape rooms bij Hooch in samenwerking met de wereldbekende Don Papa rum.
Toegang tot Flavours of Hooch is volledig gratis, echter is er een maximumcapaciteit van 400 bezoekers. Flavours of Hooch is zonder inschrijvingsplicht en mondmaskers zijn niet verplicht tijdens je bezoek. Opgelet maximum capaciteit is 400 bezoekers.
Flavours of Hooch is mede mogelijk gemaakt door: Stad Sint-Truiden, Pepsi Max, PP Drinks bv, Chiro Brustem, Team Cairdeas, Wood Concept en Ducka Stage Events Productions.

Hopelijk mogen we je verwelkomen zondag tijdens Flavours of Hooch!