Pieter Van der Aa is een Truiense kunstenaar. Zondag 21 november is hij één van de vijf centrale gasten van Artist Talk in DE MINDERE.

Meer info: https://www.demindere.be/agenda/artist-talk Pieter kreeg voor z’n kunstwerk één van de speciale vermeldingen van de kunstwedstrijd Het Zonnelied Verbeeld. Hij zal – net zoals de 4 andere genomineerden – aan de geïnteresseerden z’n kunstwerk en z’n visie toelichten.

Op 21 november zet De Mindere de kunstwerken met een speciale vermelding van de jury in de kijker en laten we de kunstenaars zélf aan het woord. Brigitte Slabbynck, Wieneke Bremer, Pieter Van der Aa, Annie Postelmans, Arend Bucher en Zita Coltura staan te popelen om jullie meer te vertellen over hun werk. Het is die dag bovendien de laatste kans om de tentoonstelling te bezoeken!

Kinderen kunnen die dag ook aan de slag in het museum op ‘Kunstendag voor Kinderen’. We dagen hen uit om een portret van Franciscus te maken! En daarna misschien ook van zichzelf of van ….

In de tentoonstelling: ‘Het Zonnelied Verbeeld’ uiten 35 kunstenaars op bijzondere wijze hun respect voor de natuur. De tentoonstelling is het resultaat van een wedstrijd voor beeldende kunst die georganiseerd werd in het kader van Zin in Zomer in samenwerking met cultuurcentrum DE BOGAARD en bibliotheek Toni Coppers.