Zepperenaar Mark Neven gaat op pensioen

Algemeen

Gisteravond brachten de ouderraadleden van basisschool ’t Laantje in Alken een verrassingsbezoek aan afscheidnemend directeur Mark Neven en zorgden voor een gepast afscheidswoord en bedankje! Zij en vele anderen, zullen hem missen!

Mark Neven uit Zepperen ruilde zijn secretariaatsjob in Sint-Aloysius Zepperen voor een directiefunctie in Alken. Een aderlating voor Zepperen, een verrijking voor Alken. Het oudercomité nam afscheid van zijn directeur, en we kunnen het niet beter zeggen dan zij het verwoord hebben op de Roosbeekstraat in Zepperen.

“Meester Mark, merci!

Merci voor al die jaren inzet met hart en ziel voor onze school. Tijdens de schooluren, maar hoe dikwijls ook ‘s avonds en in het weekend. Merci dus ook aan je vrouw Jo.

Merci voor de aandacht die je altijd voor elk van de leerlingen gehad hebt, overal waar je ze tegenkwam. We willen niet beginnen tellen hoeveel leerlingen er in die jaren de revue gepasseerd zijn. We zijn er zeker van dat ze je allemaal als een vrolijke en spontane mens zouden beschrijven.

Merci voor het mee creëren van een thuisgevoel in school. De gebouwen gaan al heel wat jaren mee, maar toch blijft de school een fijne plek om kind te zijn.

Merci voor de samenwerking tussen ouderraad en school. We zijn blij dat steeds alles bespreekbaar is en dat er iets wordt gedaan met de bekommernissen van de ouders.

Merci voor je steun aan onze projecten en activiteiten. Niet iedereen zou in een verkleedpak kruipen of op het podium springen om een konijn met een gebroken poot te interviewen. En zo eens een dj-set voorzien op onze fuif The Moose is Loose of op Zandbakrock, daar gaan we je toch nog aan proberen te houden.

Merci dus en geniet van het leven!”

 

Geen reacties

Deel jouw reactie met de bezoekers van Truiensnieuws.be

Algemeen
Geen “sirk” in Sint-Truiden, toch alleszins niet aan de Fabrieksstraat.

Het Franse circus, dat deze week aan de Fabrieksstraat in Sint-Truiden staat, moet haar groot spektakel toch afgelasten. Dat heeft burgemeester Veerle Heeren laten weten. Het circus was er nochtans klaar voor om een coronaveilige voorstelling te geven. Maar wat voor de Bogaard en de Roxy geldt, geldt ook voor …

Algemeen
Mondmasker verplicht van 31 oktober tot en met 2 november 2020 op alle kerkhoven in Sint-Truiden.

   Wegens de sterke toename van het aantal coronabesmettingen in het hele land, treft de overheid strengere maatregelen. De lokale besturen spelen eveneens een grote rol in het nemen van aanvullende preventieve maatregelen om de verdere verspreiding van het virus in te perken. Bij burgemeesterbesluit heeft het stadsbestuur dan ook …

Algemeen
Eerste exemplaar van “Geloven is een Werkwoord” is voor de bisschop

Deze week trokken Giel Stinckens en Jos Lacroix naar bisschop Patrick Hoogmartens om hem het eerste exemplaar van hun boek “Geloven is een Werkwoord” te overhandigen. Gedurende jaren schreef Giel Stinckens, pastor van OKRA Limburg, elke maand een bezinning warme de vergadering van het Dagelijks Bestuur van OKRA startte. “Dat …

%d bloggers liken dit: