Gisteravond brachten de ouderraadleden van basisschool ’t Laantje in Alken een verrassingsbezoek aan afscheidnemend directeur Mark Neven en zorgden voor een gepast afscheidswoord en bedankje! Zij en vele anderen, zullen hem missen!

Mark Neven uit Zepperen ruilde zijn secretariaatsjob in Sint-Aloysius Zepperen voor een directiefunctie in Alken. Een aderlating voor Zepperen, een verrijking voor Alken. Het oudercomité nam afscheid van zijn directeur, en we kunnen het niet beter zeggen dan zij het verwoord hebben op de Roosbeekstraat in Zepperen.

“Meester Mark, merci!

Merci voor al die jaren inzet met hart en ziel voor onze school. Tijdens de schooluren, maar hoe dikwijls ook ‘s avonds en in het weekend. Merci dus ook aan je vrouw Jo.

Merci voor de aandacht die je altijd voor elk van de leerlingen gehad hebt, overal waar je ze tegenkwam. We willen niet beginnen tellen hoeveel leerlingen er in die jaren de revue gepasseerd zijn. We zijn er zeker van dat ze je allemaal als een vrolijke en spontane mens zouden beschrijven.

Merci voor het mee creëren van een thuisgevoel in school. De gebouwen gaan al heel wat jaren mee, maar toch blijft de school een fijne plek om kind te zijn.

Merci voor de samenwerking tussen ouderraad en school. We zijn blij dat steeds alles bespreekbaar is en dat er iets wordt gedaan met de bekommernissen van de ouders.

Merci voor je steun aan onze projecten en activiteiten. Niet iedereen zou in een verkleedpak kruipen of op het podium springen om een konijn met een gebroken poot te interviewen. En zo eens een dj-set voorzien op onze fuif The Moose is Loose of op Zandbakrock, daar gaan we je toch nog aan proberen te houden.

Merci dus en geniet van het leven!”