Zij staan steeds paraat voor de bevolking

Algemeen

Het coronavirus heeft een zware impact op onze stad. Toch staan heel wat mensen elke dag paraat voor jou. Zoals in de dienstverlening. Vandaag willen we enkele van hen in de kijker zetten.

De brandweer bemant de ambulancedienst. 33 ambulanciers en verpleegkundigen uit de Hulpverleningszone Zuid-West-Limburg zetten zich in om de ambulance vanuit de brandweerpost Sint-Truiden te bemannen. Ze doen dit 24/24 uur met 2 personen per shift van 8 uur.

De lokale politie van Sint-Truiden, Gingelom en Nieuwerkerken gaat elke dag op patrouille. Zij controleren of de maatregelen van de Nationale Overheid nageleefd worden. Alleen als iedereen de maatregelen naleeft kunnen we de verdere verspreiding van het coronavirus beperken. En wanneer ze een pv opstellen, dan is dat louter ter bescherming van de maatschappij.


💕 Zorg goed voor elkaar en gedraag je altijd respectvol ten opzichte van anderen. Blijf thuis, enkel essentiële verplaatsingen zijn toegestaan.

💕 Kijk voor actuele informatie op www.sint-truiden.be of bel het contactcenter: 011 70 14 14 (maa-vr 9u-16u en za 9u-12u)

 

 

Geen reacties

Deel jouw reactie met de bezoekers van Truiensnieuws.be

Algemeen
Belgische aardbeien op zijn best!

De Spaanse aardbeitelers zien hun omzet fors dalen (-50 procent) als gevolg van de coronacrisis. Het transport zal daar ook wel een reden voor zijn, dus een reden te meer om aardbeien te eten met een kleine ecologische voetafdruk en veel lekkerder en sappiger dan de producten van de Spaanse …

Algemeen
Weer 12 Limburgse doden te betreuren

We kregen een dagelijkse update van het Sint-Trudo Ziekenhuis update van de aantallen, hier lokaal in Sint-Truiden. Er verblijven in totaal 63 corona patiënten, 6 mensen zijn ontslagen (48 in totaal), er werd 1 transfer gedaan (26 in totaal) en we betreuren 4 overlijdens (27 in totaal). Voor wat Limburg …

Algemeen
Kledingketen e5 mode vraagt bescherming tegen schuldeisers

De Belgische kledingketen e5 mode heeft de ondernemingsrechtbank van Dendermonde gevraagd om een procedure van gerechtelijke reorganisatie (WCO, Wet Continuïteit Ondernemingen) op te starten. De keten wordt hard getroffen door de coronacrisis en ziet geen andere oplossing dan bescherming te vragen tegen de schuldeisers. Door de gedwongen sluiting van de …

%d bloggers liken dit: