Maak kennis met de heerlijke, artisanale Lepipz-hoogstamproducten. Iedereen is ook van harte welkom in hun Lepipz Kerst Pop-up.

Ben je nog op zoek naar een “lokaal”, “artisanaal”, “origineel”… kerst- of nieuwjaarscadeau? Kom dan zeker en vast een kijkje nemen in hun pop-up kerstshop in de Luikerstraat 35 te Sint-Truiden (boven de Scapa winkel). Graag vertellen zij jullie waar team Lepipz mee bezig is en laten zij jullie proeven van hun Lepipz-producten.

Met Lepipz wordt het een zalig kerstfeest en een fantastisch nieuw jaar! Dus allemaal naar de Luikerstraat 35 op zondag 19 december van 14.00 tot 18.00 uur, boven de Scapa.

Als eerste in hun gamma stellen zij jullie met trots onze Lepipz Natuur voor, appelsap op basis van de lekkerste hoogstamappelvariëteiten die team Lepipz geplukt heeft in september.

Zij zijn op zoek gegaan naar de juiste combinatie zoet/ zuur zodat je deze culinaire appelsap ‘s morgens bij uw ontbijt, als “tussendoortje” of zelfs als non-alcoholische aperitief kunt drinken. Daarnaast is hij ook zeker en vast bruikbaar als onderdeel voor een cocktail.

Dus heb je zin in een appelsap die niet te zoet smaakt en waar de mix van de hoogstamappels ervoor zorgt dat het niet maar een “gewone” appelsap is.

Proef dan zeker en vast hun Lepipz Natuur, een artisanale culinaire appelsap met iets meer pit!

Hun appelsap kopen? Maar ze hebben nog veel meer! Cadeau voor onder de kerstboom?  www.Lepipz.be en zo steun je ook ineens hun VZW.