Eigenaar-ondernemers Liesbeth Theys (Vuur & Techniek/VT Interieur) en David Nagels (Nagels & Cuypers Verzekeringen) nemen de voorzittersfakkel van UNIZO Alken over van Geert Thoelen (GT Protections). Tien jaar lang bouwde Geert de Alkense UNIZO-afdeling uit tot een sterke bestuursploeg met een boeiende mix aan activiteiten en enkele vaste jaarlijkse waarden. Denk maar aan de Soirée D’Luxe, waar onlangs nog 200 feestende ondernemers present tekenden.

Na 10 jaar als voorzitter van UNIZO Alken doet Geert Thoelen een stapje opzij. Hij blijft wel actief als bestuurslid. Voor de opvolging koos UNIZO Alken voor een duo-voorzitterschap. De eerste nieuwe voorzitter is Liesbeth Theys (47). Samen met haar partner Gert Vanelderen is ze zaakvoerster van Vuur & Techniek. Daarnaast richtte Liesbeth recent VT Interieur op, waarmee ze zich focust op interieurontwerp en -styling. Beide zaken zijn gevestigd in de Kolmenstraat in Alken. De tweede voorzitter is David Nagels (39), medezaakvoerder van Nagels & Cuypers verzekeringen. Hij staat vooral bekend om zijn gedrevenheid en zijn enthousiasme.

David Nagels reageert op de voorzitterswissel: “We willen Geert uitdrukkelijk bedanken voor zijn jarenlange inzet als voorzitter. Geert vervangen is geen eenvoudige opdracht, daarom dat we gekozen hebben voor een duo-voorzitterschap. Samen met onze sterke bestuursploeg zetten we de weg die Geert uitstippelde verder. Eén van onze doelen is om de Alkense UNIZO-familie verder uit te breiden en een gevarieerd aanbod aan activiteiten aan onze ondernemers aan te bieden.” De start belooft mooi te worden want de eerste activiteit op de agenda wordt een reis naar de Champagnestreek. Het duo klonk alvast op een mooie start met een lekkere Cristal.