De Sint-Augustinusscouts pakken op zaterdag 2 juli uit met hun BBQ. Steeds meer Truienaren vinden de weg naar de Grevensmolenweg. In een eenvoudige setting, maar met topkwaliteit aan vlees en groenten.

De Hawaiiaanse BBQ wordt hij wel eens genoemd, die van de Augustinusscouts op Nieuw Sint-Truiden. Het concept lijkt steeds meer Truienaren te bevallen. In een eenvoudige setting met tafels en stoelen in een grote open tent is het de ganse avond door een gezellig samenzijn. Jong en oud(er), gezellig keuvelend door elkaar, kinderen spelend op de wei, lachend, dartelend. De (oud-)leiding en ouders zijn de ganse dag druk in de weer om alles gereed te krijgen: een inkompoort, de bonnetjes, de bestellingen. Zij die de drank serveren aan de tafels doen dat vriendelijk en snel. Honderden komen er op af: familie, vrienden, oud gedienden. Een feest helemaal op zijn Sinttruins.

Kortom, de BBQ van de Augustinusscouts is een geoliede professionele machine met toch dat tikkeltje persoonlijke aanpak. Vlees en groenten zijn van lokale, verse topkwaliteit.

De groep zelf bestaat in Sint-Truiden al sinds 1939. Hartelijkheid en gemoedelijkheid zijn er sterke troeven. Dat proef je als het ware mee in de BBQ. Smakelijk!

Inschrijven kan nog dit weekend via

https://forms.gle/uwTpWKykvgmPvF4A6

Waar?
Achter de kerk van Sint-Augustinus
Prijzen:
16 euro voor de vegetariërs + buffet + aperitief
16 euro voor één stuk vlees + buffet + aperitief
18 euro voor twee stukken vlees + buffet + aperitief
20 euro voor drie stukken vlees + buffet + aperitief
22 euro voor vier stukken vlees + buffet + aperitief (grote eters)
Inschrijven kan enkel tot en met 26 juni 2022. We gaan van start met onze BBQ vanaf 18u achter de kerk van Nieuw-Sint-Truiden.