Geld, juwelen, kledij en een fiets gestolen

Inbraken

Zaterdag 30 september om 06.46 uur is er op Steenovenstraat in Sint-Truiden een woninginbraak vastgesteld. De dieven hebben geen buit meegenomen.

Zaterdag 30 september om 19.25 uur is er in de Gezusters Dehasquestraat in Gingelom vastgesteld een woninginbraak vastgesteld, De inbrekers hebben geld en juwelen meegenomen.

Zaterdag 30 september om 20.33 uur is de eerste woninginbraak vastgesteld op de Senselberg in Sint-Truiden. Hier is de buit geld en juwelen. Bij de tweede inbraak op de Senselberg die om 21.40 uur is vastgesteld hebben ze de gsm-lader meegenomen.

In de  Terwouwenstraat in Sint-Truiden is er zaterdag 30 september om 20.30 een woninginbraak vastgesteld. Hier is de buit ongekend.

Op de Grote Markt is er zondag 1 oktober om 13.13 uur een fietsdiefstal vastgesteld.

Zondag 1 oktober om 19.54 uur in Brustem-Dorp in Sint-Truiden een woninginbraak vastgesteld. Hier was er geen buit.

Zondag 1 oktober om 12.55 uur in de Luikerstraat in  Sint-Truiden een winkeldiefstal vastgesteld. De dieven hebben kledij gestolen.

 

Geen reacties

Deel jouw reactie met de bezoekers van Truiensnieuws.be

Inbraken
Poging tot inbraak bij Cardelly Store op de Grote Markt

Op de Grote Markt in Sint-Truiden hebben dieven vannacht een bezoekje aan Cardelly Store willen brengen. Echter is het bij een poging en een vernielde deur gebleven. Er hangen camera’s op de Grote Markt, maar door het carnavalsweekend met kermis zijn deze niet werkende. UPDATE: de politie laat net weten …

Inbraken
Politiezone kanton Borgloon noteert sterke daling van het aantal woninginbraken in 2019.

In 2019 stelde Politiezone kanton Borgloon 122 woninginbraken vast, de pogingen meegerekend. Dat is een daling van 26 procent ten opzichte van 2018. Sinds 2000 is dit zelfs het laagst aantal inbraken vastgesteld in de politiezone.   2016 2017 2018 2019   Alken 44 36 48 32 – 33,33 % …

Inbraken
1
Inbrakenplaag teistert Groot-Gelmen: ook De Zwaan en ‘t Lelijke eendje zijn slachtoffer

Stilaan raakt bekend dat er niet alleen werd ingebroken bij Jacques Groentechniek. Ook de horecazaken in Groot-Gelmen bleven niet gespaard, in zowel restaurants ‘t Lelijke eendje als in De Zwaan werd er ingebroken en werd de inhoud van de kluizen meegenomen. Personen die iets gezien hebben mogen steeds contact opnemen …

%d bloggers liken dit: