Geld, juwelen, kledij en een fiets gestolen

Inbraken

Zaterdag 30 september om 06.46 uur is er op Steenovenstraat in Sint-Truiden een woninginbraak vastgesteld. De dieven hebben geen buit meegenomen.

Zaterdag 30 september om 19.25 uur is er in de Gezusters Dehasquestraat in Gingelom vastgesteld een woninginbraak vastgesteld, De inbrekers hebben geld en juwelen meegenomen.

Zaterdag 30 september om 20.33 uur is de eerste woninginbraak vastgesteld op de Senselberg in Sint-Truiden. Hier is de buit geld en juwelen. Bij de tweede inbraak op de Senselberg die om 21.40 uur is vastgesteld hebben ze de gsm-lader meegenomen.

In de  Terwouwenstraat in Sint-Truiden is er zaterdag 30 september om 20.30 een woninginbraak vastgesteld. Hier is de buit ongekend.

Op de Grote Markt is er zondag 1 oktober om 13.13 uur een fietsdiefstal vastgesteld.

Zondag 1 oktober om 19.54 uur in Brustem-Dorp in Sint-Truiden een woninginbraak vastgesteld. Hier was er geen buit.

Zondag 1 oktober om 12.55 uur in de Luikerstraat in  Sint-Truiden een winkeldiefstal vastgesteld. De dieven hebben kledij gestolen.

 

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Inbraken
1
Inbrakenplaag teistert Groot-Gelmen: ook De Zwaan en ‘t Lelijke eendje zijn slachtoffer

Stilaan raakt bekend dat er niet alleen werd ingebroken bij Jacques Groentechniek. Ook de horecazaken in Groot-Gelmen bleven niet gespaard, in zowel restaurants ‘t Lelijke eendje als in De Zwaan werd er ingebroken en werd de inhoud van de kluizen meegenomen. Personen die iets gezien hebben mogen steeds contact opnemen …

Diefstal
Verdachte situaties onmiddellijk melden via 011-70 19 11.

Ondanks de arrestatie van afgelopen week, werden er dit weekend, spijtig genoeg, weer twee diefstallen uit voertuigen vastgesteld. Momenteel worden alle mogelijke tips onderzocht en er worden extra patrouilles ingezet, maar we roepen ook de burgers op om verdachte situaties onmiddellijk te melden via 011-70 19 11. Preventie tips Parkeer …