Grasmaaier, vogels en een schaap gestolen.

Inbraken

Zaterdag 7 oktober om 16.24 uur is er een diefstal uit een tuinhuis vastgesteld in de Volmolen. De dieven hebben een grasmaaier meegenomen.

Zondag 8 oktober is er een inbraak in een tuinhuis vastgesteld op de Zepperenweg. Hier hebben de dieven vogels meegenomen.

Nog op zondag een schaap gestolen. Klik en lees meer

Op de Diestersteenweg in Nieuwerkerken hebben ze zondag 8 oktober was er een diefstal uit een kledingcontainer. Hier zijn de dieven op heterdaad betrapt.

Maandag 9 oktober om 8.59 uur is er nog een diefstal in een tuinhuis vastgesteld in de Herestraat. Er is niks bekend over de buit.

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Inbraken
1
Inbrakenplaag teistert Groot-Gelmen: ook De Zwaan en ‘t Lelijke eendje zijn slachtoffer

Stilaan raakt bekend dat er niet alleen werd ingebroken bij Jacques Groentechniek. Ook de horecazaken in Groot-Gelmen bleven niet gespaard, in zowel restaurants ‘t Lelijke eendje als in De Zwaan werd er ingebroken en werd de inhoud van de kluizen meegenomen. Personen die iets gezien hebben mogen steeds contact opnemen …

Diefstal
Verdachte situaties onmiddellijk melden via 011-70 19 11.

Ondanks de arrestatie van afgelopen week, werden er dit weekend, spijtig genoeg, weer twee diefstallen uit voertuigen vastgesteld. Momenteel worden alle mogelijke tips onderzocht en er worden extra patrouilles ingezet, maar we roepen ook de burgers op om verdachte situaties onmiddellijk te melden via 011-70 19 11. Preventie tips Parkeer …