Truienaars verbaasd over factuur Limburg.net

In de rand
10

In onze inbox regent het vragen over de factuur over Limburg.net. Velen hebben deze factuur pas in januari laatstleden betaald en kregen vandaag al een nieuwe factuur in de bus.

“Te betalen voor 26/10/2019” staat vermeld op de nieuwe betalingsuitnodiging. “Heeft Limburg.net geld nodig?” Is een vraag die enkelen zich stellen.

Een feit wat vaststaat is dat we in principe dus 2 keer betalen in 1 jaar voor de ophaling voor ons huisvuil. Was het dan niet logischer geweest om een factuur te krijgen met vervaldag in januari, is ook een vraag die weerklinkt.

Heeft u de factuur ook al in de bus gekregen?

Elk jaar vroeger en vroeger. Waarom geen reactie vd gemeente? Is dat hun taak om hun burgers te beschermen tegen dit soort praktijken? Of kleeft er weer wat aan de vingers???

Ik ga geen twee keer op één jaar betalen.
Die denken ook dat het geld op onze rug groeit.
Het is aan de Burgemeester en haar schepenen om de burgers hier voor te beschermen voor wanpraktijken.
Want zo iets kan niet dat wij dit twee keer op één jaar moeten betalen.
Ik betaal pas in Januari. 😡😠

Wij betalen al veel meer dan andere steden want daar legt de gemeente de helft bij gelijk Genk en andere Hier vollepot en dan nog 2 maal op een jaar .En als alleen staande moet je ook het ganse bedrag betalen .Je krijgt wel een bon van 25 euro zijn ze niet beschaamd

Ik heb met hen niks te maken ik heb een container van een andere firma en toch moet ik die rekening betalen voor wat ? Zei doen voor mij niks das toch niet normaal denk ik

Wij hebben ook een container van een andere firma ( uit noodzaak ), daar betalen wij ons blauw aan, iedereen mag weten dat ons dat bijna 700 euro per drie maanden kost.
En dan Limburg.net nog met zijn factuur, IK WALG ERVAN !!!!!!!!!!!

Het gemeentebestuur heeft ZELF beslist om de factuur vroeger te innen, niet LIMBURGNET. Het is gewoon veels te duur, en iemand met weinig afval wordt gestraft. Gezinnen met 4 kindere die een grote afvalberg hebben betalen niet veel meer dan een alleenstaande. Van discriminatie gesproken.

Het gemeentebestuur heeft ZELF beslist om de factuur vroeger te innen, niet LIMBURGNET. Het is gewoon veels te duur, en iemand met weinig afval wordt gestraft. Gezinnen met 4 kindere die een grote afvalberg hebben betalen niet veel meer dan een alleenstaande. Van discriminatie gesproken.

Ik ben in juni verhuis naar een andere woning in sint -truiden ,ga ik dan 2 facturen krijgen voor het zelfde jaar.Brief terug gestuurd naar de stad.Hopende uitleg te krijgen .

10 reacties

Deel jouw reactie met de bezoekers van Truiensnieuws.be

In de rand
12DE INNOVATIECAMPAGNE VOOR LAND- EN TUINBOUWERS

Op 1 januari 2020 startte de 12e innovatiecampagne van het Innovatiesteunpunt voor landbouw en platteland. De campagne richt zich tot alle land- en tuinbouwers die een vernieuwend project of idee willen realiseren op hun bedrijf. Gezocht: innovators zoals Pieter Innovatie opent nieuwe perspectieven voor het eigen bedrijf en innovatieve ondernemers …

In de rand
BelOrta viert International Apple Day met een appeltje voor onderweg

Maandag 21 oktober staat wereldwijd in het teken van de International Apple Day. Reeds sinds 1990 word deze mondiale appel-hoogdag gevierd met verschillende appelgerelateerde evenementen en wedstrijden over de hele wereld. Dit jaar mengt ook Belorta zich in de festiviteiten en laten we graag iedereen meevieren. Een appeltje voor onderweg …

In de rand
1
Jonge boompjes Stationsstraat hebben het moeilijk na hittegolf

Dat de hittegolf niemand spaart, blijkt nog maar eens uit deze beelden. De nog niet zo lang aangeplante boompjes in de Stationsstraat hebben het moeilijk om met de warmte om te gaan. Beelden W.G (waarvoor dank!)

%d bloggers liken dit: