Roger “Zouneke” Vangoidsenhoven overleden

Overlijdensbericht

Vandaag krijgen we het bericht toe dat Roger Vangoidsenhoven, beter bekend als “Zouneke” overleden is.

Hij was jarenlange de uitbater van het café in Kerkom “De Lantaarn”, waar je nog voor een spotprijs een fris pintje kon nuttigen. In 2015 was er nog een reportage te zien op TVL (klik).

De rouwbrief is op het moment van schrijven nog niet beschikbaar, wat wel vaststaat is dat de plechtigheid bij Begrafenissen Vanmechelen zal plaatsvinden.

Veel sterkte aan familie, vrienden en kennissen vanwege het Mediahaspengouw team.

Geen reacties

Deel jouw reactie met de bezoekers van Truiensnieuws.be

Overlijdensbericht
Overleden: Jo Knapen, zaakvoerder Feestzaal Blickenberg

Het nieuws bereikt ons dat Jo Knapen (links op de foto, naast zijn verloofde), 32 jaar en zaakvoerder van feestzaal Blickenberg vandaag overleden is. Alvast veel sterkte aan familie en vrienden vanwege Mediahaspengouw.

Overlijdensbericht
Overlijden: Beeckman Relinda

De familie bracht ons vandaag op de hoogte van het overlijden van Beeckman Relinda, echtgenote van Rosseels Fonny. De afscheidsviering zal plaatshebben in intieme familiekring. Gelegenheid tot groeten in het funerarium Eraerts, Kazelstraat 31 te Sint-Truiden, woensdag 4 maart 2020 van 18.30 tot 19.00 uur. Zie https://www.uitvaartzorg-eraerts.be/nl Wij wensen familie, …

Overlijdensbericht
1
André Vansichem overleden

Een “goed-nieuws” dag kunnen we het vandaag absoluut niet noemen. Na het overlijden van “Zouneke“, krijgen we ook ge horen dat André Vansichem overleden is. Hij was voornamelijk gekend als steward van STVV, maar was ook actief in de boogschuttersgilde. Alvast veel sterkte aan familie, vrienden en kennissen.

%d bloggers liken dit: