De Ridder, heerlijk zomers genieten

Sint-Truiden

Anna Van Wonderen en Billy Berisha, het koppel bekent van het succesvolle restaurant L’Invité (gerund door de familie Berisha), hebben het volgende avontuur in hun carrière ontdekt: Wijnbar en B&B De Ridder. Wij spraken met zaakvoerder Billy Berisha.

Ingang De Ridder (foto’s Facebook De Ridder)

In de Ridderstraat vinden bezoekers en bewoners van onze stad sinds kort een nieuwe oase van rust. Ver van de drukte van de Grote Markt maar toch nog in het hartje van Sint-Truiden, oogst De Ridder veel succes met zijn mooie zomerterras. Smaakvol ingericht zodat klanten zich haast in het zuiden van Frankrijk of Italië wanen.

Zomerse Terras De Ridder (Foto Facebook De Ridder)

“Wij willen dat mensen genieten als ze hier zijn. Hun comfort is onze prioriteit,’ vertelt zaakvoerder Billy Berisha ons.
Twee jaar geleden kocht hij met zijn vrouw het pand. Toen het vrij kwam sprong het idee van een B&B in het midden van de stad onmiddellijk in hun hoofd.

“De inrichting moest passen bij de uitstraling en de geschiedenis van het pand. We hebben alles zelf gedaan. Het zit hem in de details, de afwerking was heel belangrijk voor ons,” zegt Berisha, “De ligging is echt goed. We hebben al onze eerste gasten ontvangen, zij vinden de locatie super. Ook de klanten van onze wijnbar zijn hem erg genegen. Je kan hier rustig dingen bespreken , een glas drinken of samen zijn zonder teveel drukte om je heen.”

Interieur De Ridder

Op de vraag of we ooit nog zullen kunnen genieten van de goede keuken van L’Invité, antwoord Berisha dat alles nog open ligt.

“We hebben alle mogelijkheden hier om weer met een grotere keuken te starten plus zalen om gasten te ontvangen. Momenteel is een kalme opstart onze prioriteit. We focussen ons nu op onze beginnende B&B en de wijnbar. Naar de winter toe hebben we ook binnen plaats om gasten te ontvangen.”

Team TN kijkt alvast uit naar de verdere ontwikkeling van deze zaak!

Wil jij meer info over De Ridder? Neem dan zeker eens een kijkje op hun website:
https://deridder-sinttruiden.be/

Geen reacties

Deel jouw reactie met de bezoekers van Truiensnieuws.be

Sint-Truiden
Stem op het armoedeproject van het team ‘outreachend werken’ – Sint-Truiden

Het team outreachend werken is een team dat intensieve en integrale gezinsondersteuning biedt aan gezinnen met een zware, meervoudige problematiek en dit in onze stad Sint-Truiden. Zij willen met het project ‘Knoop’ ieder kind bereiken dat in armoede leeft en dit in samenwerking met het netwerk Huis van het Kind. …

Sint-Truiden
Morgen start de uitgestelde soldenperiode in Sint-Truiden

Morgen start de uitgestelde soldenperiode in Sint-Truiden met een extra lang shopweekend zodat iedereen veilig de soldenkoopjes kan komen ontdekken. Shop & The City hoopte de uitgestelde soldenperiode te kunnen aanvatten met een braderieweekend. Door een nieuwe stijging in de coronacijfers bleek dat helaas niet mogelijk. Samen met de winkels …

Sint-Truiden
Schattenjacht in Museum De Mindere : veilig, gratis en (ont)spannend

Sint-Truiden – Nog tot eind augustus is een bezoekje aan museum DE MINDERE voor kinderen en gezinnen extra plezant! Samen met Vlieg hebben we een schat verstopt in het museum. Niels deed de schattenjacht en vond het fijn om te doen: ‘In de zoektocht naar deze schat draait alles om …