Indien je het mooi geïllustreerde boekje van Toerisme Sint-Truiden – Proef van 75 jaar toerisme Sint-Truiden – raadpleegt, ga je ervan uit dat de inhoud over de stad Sint-Truiden en randgemeenten gaat.

Sinds kort is Sint-Truiden de hoofdstad van Haspengouw en mag je spreken over een fusie in de toeristische sector.

Het boekje is geïllustreerd met mooie beelden van ons erfgoed: abdijtoren, crypte, Kapucijnenkapel, Kerkje van Guvelingen, Festraetsuurwerk, Keizerszaal, Academiezaal, Begijnhofkerk, Museum de Mindere, Huis Nagels, Burchtruïne Brustem, doorkijkkerkje, stroopfabriek en … er is nog zoveel meer te ontdekken.

Wens je te shoppen, de horeca en handel te verkennen, een fruitbedrijf of een wijndomein te bezoeken, streekproducten te proeven, te picknicken, te rijden of te wandelen tussen de boomgaarden, in de natuur of in ‘t stad, de plaatselijke domeinen te betreden, een speurtocht te ondernemen, kastelen te passeren, de avontuurlijke plaatsen voor kinderen te zoeken, te relaxen en ontspannen, cultureel te verreiken, bezoek al dan niet met gids te ondernemen… of een week(end) in een B&B, gastenkamer, vakantiewoning of hotel te reserveren? Kom in elk geval eens proeven van Haspengouw.

Meer info kun je tevens bekomen via de QR-codes in het boekje.

Bron: Boek – Proef van 75 jaar Toerisme Sint-Truidenwww.visitsinttruiden.be

N.B.: Ook aanraders die niet opgenomen zijn in deze gids: Italiaans restaurant Pizza, Pasta e Basta Sint-Truiden | Facebook, brasserie – restaurant brass27| Facebook, sterren- en bierrestaurant Gebrande Winning | Facebook en zoveel andere…