Sholeh Rezazadeh is op tournee door Vlaanderen en Nederland. De winnares van de Publieksprijs De Bronzen Uil ‘ doet ook Sint-Truiden aan. ‘De hemel is altijd paars’ is haar mooi bekroonde boek. Sholeh gaat in gesprek met auteur Joke Van Leeuwen. Een boeiende ontmoeting vanavond, zaterdag 9 april, in Cultuurcafé De Fwajee.

Dat Sint-Truiden als cultuurstad wel eens wordt onderschat mag vanavond nog maar eens blijken. Om 19 uur kan je er kennis maken met de winnares van de Publieksprijs van De Bronzen Uil 2021. Debutante Sholeh Rezazadeh, auteur en winnares van de publieksprijs van De Gouden Uil, zal in de Fwajee in gesprek gaan met tekenaar en performer Joke van Leeuwen.
Na ieder gesprek is er telkens een signeersessie.

Nadia

Haar boek ‘De hemel is altijd paars’ brengt de unieke stem van Sholeh Rezazadeh naar boven.  Ook Nadia Dala zal erbij zijn. Deze licentiate studeerde Oosterse Filologie en Geschiedenis aan de KU Leuven. Dankzij studiebeurzen studeerde ze onder meer in Tunesië en Egypte. Ze deed stage in Cairo bij The Middle East Times. Bij haar terugkeer in België werkte ze als fulltime journaliste voor De Morgen en nadien De Standaard.
Vervolgens ging ze aan de slag bij de VRT, waar ze ook programma’s presenteerde voor Canvas en het diversiteitbeleid opstartte.