Het team outreachend werken is een team dat intensieve en integrale gezinsondersteuning biedt aan gezinnen met een zware, meervoudige problematiek en dit in onze stad Sint-Truiden. Zij willen met het project ‘Knoop’ ieder kind bereiken dat in armoede leeft en dit in samenwerking met het netwerk Huis van het Kind.

In dit netwerk zitten alle organisaties en diensten van Sint-Truiden die met kinderen (en hun gezin/school) in aanraking komen. Met dit project wordt er gestreefd naar de verbetering van de leefomstandigheden waardoor de startmogelijkheden en ontwikkeling van het kind verbeteren.

Om een gezin met een pasgeboren baby extra te bereiken en te ondersteunen, wordt er gebruik gemaakt van de babykaart. Dit is een kaart waarmee een gezin bij de apotheek gratis babyvoeding en verzorgingsproducten kan krijgen. De outreachers werken nauw samen met het netwerk Huis van het Kind, waarin de doelgroep sterk wordt vertegenwoordigd door de armoedevereniging OnderOns.

Steun het project en geef ieder kind dezelfde kansen om op te groeien… breng uw stem uit voor Sint-Truiden: www.prijs2020.be/nl/node/13

Project
www.prijs2020.be/nl

Stemmen
www.prijs2020.be/nl/node/13
Op het vlak drukken aan de rechterkant: ‘Stem op deze kandidaat’ en bevestigen in uw e-mail.