KSTBB A heeft gisteren net niet voor een stunt kunnen zorgen tegen de ongeslagen leider in eerste landelijke. Het Lierse Guco nam een verschroeiende start en liep al snel uit tegen een onvolledig KSTBB A dat geen beroep kon doen op Bormans en Balbourg.
Na 10 minuten stond het 21 – 29.
In het tweede quarter gingen onze Truienaren veel beter verdedigen. Dankzij een betere afwerking kon KSTBB terugkomen en zelfs op voorsprong komen. Bij rust hing de score op een spannend en minimaal verschil van welgeteld één punt: 47 – 46.

KSTBB bleef goed spelen en na 28 minuten spelen werd er een voorsprong opgebouwd van 7 punten: 61 – 54.
In het vierde quarter kon de thuisploeg op voorsprong blijven. Maar sterkhouders Mousseau en Forthomme moesten met 5 fouten naar de bank. KSTBB moest uiteindelijk nipt de duimen leggen ondanks een zeer goede prestatie. Eindstand: 77 – 79.