Op zondag 1 mei organiseert jeugdbeweging KLJ Limburg een volleybaltornooi voor ruim 180 deelnemers op de voetbalterreinen van Torpedo Hasselt. Het jaarlijks wederkerend tornooi richt zich op iedereen die wil deelnemen. Dit jaar nemen 34 ploegen uit 17 verschillende lokale KLJ-afdelingen deel.

Vanaf 9u ’s morgens geven de deelnemers het beste van zichzelf in 4 poules: -16 gemengd, +16 meisjes, +16 jongens en +16 gemengd. De finales worden gespeeld vanaf 16u. Met dit evenement wil KLJ de Limburgse jongeren de kans geven om elkaar weer te ontmoeten en om op een leuke manier de strijd met elkaar aan te gaan. “Je merkt dat afdelingen weer zin hebben om samen te komen en terug ‘KLJ’ te beleven. Daar kunnen we bij KLJ Limburg alleen maar blij mee zijn na de tegenslagen die jongeren door corona te verduren hebben gekregen”, zegt pedagogisch medewerker Elke Timmerman.

Wil je de sfeer komen opsnuiven en foto’s nemen? Dan ben je zondag zeker welkom bij FC Torpedo in Hasselt, Pater Valentinuslaan 38.